Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel Açıklaması

Abone Ol

"Milletimizin her zaman yanındayız. Bayrağımız sonsuza dek dalgalanacak ve bunun aksi düşüncelere sahip olan kesimler daima hüsrana uğrayacaklardır"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, "Milletimizin her zaman yanındayız. Bayrağımız sonsuza dek dalgalanacak ve bunun aksi düşüncelere sahip olan kesimler daima hüsrana uğrayacaklardır" ifadelerini kullandı.

Demirel, MHP İl Başkanı Ayhan Sezer'le, partisinin genel merkezi tarafından gönderilen dev Türk bayrağını, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesine bağlı Yukarı Kepen köyüne hediye etti.

MHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Yukarı Kepen Köyü Muhtarı Haşim Söker, yetkililere bayrak talepleri olduğunu bildirdi. Söker'in talebine MHP yanıt verdi.

Son günlerde Türk bayrağına ilişkin yaşanan olaylara değinen Demirel, şunları kaydetti:

"Milletimizin her zaman yanındayız. Bayrağımız sonsuza dek dalgalanacak ve bunun aksi düşüncelere sahip olan kesimler daima  hüsrana uğrayacaklardır."

Sezer ise bayrağı göndere çektikten sonra bayrağı indirmek isteyenlere karşıda korumanın da kendi görevleri olduğunu vurgulayarak, "Bayrağı indirmek isteyenler karşılarında vatansever Türk Milliyetçilerini bulacaklardır" değerlendirmesinde bulundu.

Demirel, Sezer ve Söker ile köy halkı birlikte dev Türk bayrağını göndere çekti. - Eskişehir

Kaynak: AA / Güncel

Ruhsar Demirel Ayhan Sezer Sivrihisar Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title