Haberler

Ziyarete damga vuran an! Özel Harekat Başkanı, Devlet Bahçeli'nin elini öptü

Güncelleme:
Abone Ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz hain darbe girişiminde saldırıların hedefi olan Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretin sonunda Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz'in Bahçeli'nin elini öpmesi dikkat çekti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Özel Harekat Başkanlığını ziyaret etti. Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz ve beraberindeki polisler Bahçeli'nin elini öptü.

Ziyarete damga vuran an! Özel Harekat Başkanı, Devlet Bahçeli'nin elini öptü

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Başkanlığı'na gelen Bahçeli'yi, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ve beraberindeki heyet karşıladı.

Ziyarete damga vuran an! Özel Harekat Başkanı, Devlet Bahçeli'nin elini öptü

ANITA ÇELENK BIRAKTI

Bahçeli, Özel Harekat Anıtı'na üzerinde "Vatan size minnettardır" yazılı çelenk bıraktıktan sonra dua etti. Özel harekat polislerini selamlayan Bahçeli, Ayyıldız ve beraberindekilerle bir süre görüştükten sonra yerleşkeden ayrıldı.

POLİS MÜDÜRÜ, BAHÇELİ'NİN ELİNİ ÖPTÜ

Bahçeli'nin ziyaretinde ilginç anlar yaşandı. Özel Harekat Başkanı ve beraberindeki polisler, ziyaretin sonunda Bahçeli'nin elini öptü. O anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Devlet Bahçeli Ankara Gölbaşı 15 Temmuz Karadeniz Politika Güvenlik Gölbaşı Güncel Ankara Güvenlik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (121)

Avşar OĞLU:

Bir Polis ve aynı zamanda MHP Milletvekili adayı olarak yazıyorum : “ Canım feda olsun yoluna, Devlet Beyim !” Biz büyüklerimizin elini örf-adetimizle, saygıdan seve seve öperiz ! Bu millet için yaptıklarına canlı şahidim.. ölene dek, Emrindeyim Liderim !

Yanıtla1K456
Fırat Günay:

Kafaya bak.

177960
Zafer yılmaz :

Mesaini iyi bir şekilde değerlendirmenden belli. Vatan için Millet için canını feda edemeyenler, kişi için feda edebiliyorsa ne üzücü. Eger gerçekten polis memuru isen, ülkemin güvenliği kimin ellerinde !!!

81437
süleyman koç:

adam canını hiçe saydığı için o görevi üstlenmiş... sen ne görev biçtin bu ülke için kendine zafer

24285
Kent Blue:

Kılıçdaroğlunun elini opseydi buyugumuzdur örf adetimizle saygıdan öperiz dermiydin senden mertçe bir cvp vermeni istiyorum,

57183
Usta Usta:

Üzerinde üniforma olduğu sürece öpemezsin, üniformayı çıkar git istediğin kadar öp.

29147
????? ????:

O üniforma yi çıkar kimin neresini öpersen öp ..o üniforma kimsenin elini öpmez...

22107
Bay Bay:

süleyman koç: Ülkede görevi başında ölen işçi sayısı polis sayısından fazladır. Ne canını hiçe sayması ? Polis görevi başındayken ölürse şehit olur. Devlet çoluğuna çocuğuna ölene kadar bakar, maaş bağlar. İşçi iseniz yaralandığınızda gazi olmazsınız mesela, başka yerde olduğunu söyletirler. Ölüme hiç gelmeyin bile. Çoluğunuz çocuğunuz ortada kalır çünkü büyük ihtimalle sigortası bile yoktur. Polis, doktor gibi meslekler kutsal görev diye yapılmıyor. Kimse hayrına çalışmıyor. İnsanların tercihid

941
aristoteles:

Yazdıklarımı sildim

228
Emin Alıç:

El etek öpmeye alışmışsın. Birde ballandıra ballandıra anlatıyorsun.

212
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title