Haberler

MHP İlçe Başkanı'nın Evine Silahlı Saldırı

Güncelleme:
Abone Ol

MHP Kadirli İlçe Başkanı Kemal Çağlar Balcılar'ın evine pompalı tüfekle saldırı düzenlendi.

MHP Kadirli İlçe Başkanı Kemal Çağlar Balcılar'ın Derviş Paşa Mahallesi'ndeki evine kimliği henüz tespit edilemeyen kişi yada kişilerce pompalı tüfekle saldırı düzenlendi.

Balcılar'ın evde olmadığı, eşi Ayşe ile çocukları Emirhan (6), Mehmet Çağlar (11) ve Tuğba'nın (16) oturma odasında bulunduğu sırada açılan ateşin ardından zanlılar olay yerinden uzaklaştı.

POLİS İZ PEŞİNDE

Ayşe Balcılar'ın olayı polise ve eşine bildirmesinden sonra ekipler evde ve mahallede inceleme başlattı. Polis ekiplerinin incelemesi sürüyor.

Olayın ardından Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan ile evine gelen Balcılar, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuklarının ve eşinin bulunduğu evine saldırı gerçekleştirildiğini belirtti.

"KİMSEYLE HUSUMETİM YOK"

Balcılar, "Hiç kimseyle bir husumetim yok. Uyuşturucu bağımlıları veya sarhoş kişiler tarafından yapılmış olabilir. Faillerin bir an önce yakalanmasını istiyorum. Evde olmadığım sırada saldırı düzenlendi, çocuklarım ve eşim yara almadı. Güvenlik güçlerimizin suçluları kısa sürede yakalayacağına inanıyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Çağlar Kemal Çağlar Balcılar Kadirli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

Siverekli:

etme bulma dünyası

Yanıtla2112
mardinlimobilWeb@haberler.com:

Hain pkk yapmstr

Yanıtla1118
mardin:

ohhhhhhhhh

Yanıtla253
tefekkür:

bar ihale paylaşamama içindir

Yanıtla125
yaşer sefa:

GEÇMİŞ OLSUN. BİZ BU FİLMİ GÖRMÜŞTÜK. BU YOLUN DÜZ OLMAIĞINI ONLAR BİLİRLER.

Yanıtla59
bozkurt:

ne kadar hdp li varsa yukardaki mardinli ve şırnaklı denilen uyuzda malsınız :D

Yanıtla16
mihat sahinMobil-ANDROID:

bunlar ortaligi karistirici benim bursuru kurt arkadasim var kimse dosligumuzu bozamaz kiskananlar catlasin

Yanıtla32
tc tek turkiyemobilWeb@haberler.com:

Sadece sakin olalim mhp li arkadaslarim yoldaslarim unutmayalim bizler alparslan turkeş in askerleriyiz ona ve devletimize milletimize laik olalim simdiki hukumut kendi suclarini bize atmaya calisiyor onlar bu ulkeyi bu duruma getirdi onlar duzeltsinler bakalim arti eylem yapan hdp ve bdp liler insan gibi eyleminizi yapin esnaftan ne istiyorsunuz derdiniz kiminle ise onlara hesap sorun turkiye cok kolay bi sekilde ab ulkeleri ve amerikanin oyununa gelmekte irak I libya suriyeyi aldi simdi sira turkiye ye geldi hala milletimiz anlamamakta israrli uyuma halkim uyan artik torunlarini goremiyeceksiniz yoksa . Tc.

Yanıtla03
ulkucu yolum turkistan:

SAHSI MESELEN YOKSA HER KURSUN HERMI BIZE SIKILMISDIR AMA SAHSI SORUNSA SANA SIKILMISDIR. . INSALLAH BASKA SEKIL DEGILDIR

Yanıtla21
mihat sahinMobil-ANDROID:

1biz kardesiz saldiri nerden gelirse gelsi bunlar vatan hayinidir biz kurt turk kardesiz

Yanıtla30
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title