Haberler

MHP Kars İl Başkanı: PKK, AK Partili Vekil Arslan'nın Köyünü Boşalttı

Güncelleme:
Abone Ol

MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, "PKK, AK Partili Ahmet Arslan'nın köyünü boşalttı. Köye yerleşti. Vekil bunu konuşup gündeme getiremiyor." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Yaver Özcan, AK Parti'nin Kağızmanlı Milletvekili Ahmet Arslan'ın köyünün boşaltıldığını ileri sürdü.

"KONUŞUP GÜNDEME GETİREMİYOR"

Özcan Milletvekili Arslan'ın köyünü teröristlerin boşalttığını iddia ederek, "Teröristler buraya yerleşti, vekil bunu hiç gündeme getiremiyor, söyleyemiyor ve konuşamıyor." dedi.

"AKP SEÇMENİ PERİŞAN"

MHP İl Başkanı Yaver Özcan, yaptığı açıklamada, bugünlerde Kağızman'da insanların baskıyla göçe zorlandığını, ellerinde avuçlarında ne varsa alındığını, cadde ve sokakta iş yerlerinin yakıldığını belirtti. Özcan, "Akşamları yol kontrolü yapan bir yapı var. Ve bu yapıdan herkesin haberdar olmasına rağmen sesi çıkmayan bir Kars'tan bahsediyoruz. Yani milletvekili, Kağızmanlı ve kendi köyü boşaltılmış. Niye konuşmuyor? Kendi ilçesinde kendi partisine oy veren insanlar alıkonuluyor. Cezalar kesiliyor. İl Genel Meclisi adayı, diğer AKP seçmenleri perişan. AKP'den belediye başkan adayı olan arkadaş nerede? Bunlar yaşanıyor ve yetkililerden ses çıkmıyor." diye konuştu.

"HERKES BİLİYOR AMA ÜZERİNE GİDEMİYOR"

MHP İl Başkanı Özcan, il dışında yaşayan Karslıların, "Kağızman'da neler yaşanıyor?", "Kimler mahkeme kuruyor?" merak ettiklerini ve Kars'ta ise Kağızman'da yaşananları herkesin bildiğini ama üzerine gidemediklerine dikkat çekti.

"CİDDİ BASKI VE ZULÜM VAR"

Özcan, sürecin buraya gelişinde, partilerinin seçimi kazanmasıyla bir hazmedememe, sindirememe ve kabullenememe duygusunun yaşandığını belirterek, "Kağızman'a gelen dağ kadrosu, insanlara oy vermediği için baskı uyguluyor. O baskının sonucunda bir tek milliyetçi insanların değil, oradaki Kürt kökenli vatandaşlarımız da ciddi baskılar ve zulümler görüyor." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Ahmet Arslan Ak Parti Kars Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

olmaz olamaz:

şimdi mahkemeden bu haberle ilgili yaym yasağı gelır çunku pkk akp arası acılır haaa. sakın dıllendırmeyın. pkk kızar bak akıllı olun pkk kimlık kontrolu yapyo koyu bosaltmasıda normal.

Yanıtla645
AFATT:

bu başkanın sonu kesın ölümdr böyle konuşmları onu her gecen gün ölüme götürdğünü unutmasın akııllı olsun ayağını denk alsın ınankı pkk afettmez böle ınsanları bak yşamak ıstıyorsan sus sdece sus sessız ol tam çözüm sürecınde böle konuşman snın zararınadır kndını sevıyorsan sdece sus bazen konuşmamak insanın şanslılığınıda getırır unutma

Yanıtla164
son gülen iyi güler akpye dua etttttsadsa@hot:

kars azeri türkünündür.kiracılar bir gün defolup gidecek

00
SERK:

BEN ÇÖZÜM İSTEMİYON...OPERASYONLARA DEVAM....

Yanıtla86
YAKUT TAŞLI:

ANLAŞILAN BU GİDİŞAR BİR DÜZEN VERMEK İÇİN, ERDOĞAN VE HÜKÜMETİNİ DEMOKRATİK YOLARDAN BER TARAF ETMEK EN ÖNEMLİ BİR ÖNCELİK VE EN DOĞRU BİR KARARDIR. AKSİ DAKDİRDE ÜLKE KANLI EYLEMLERE GEBE GİBİ GÖRÜNÜYOR!!!

Yanıtla85
Karslı Türkçü:

. Hükümet meydanı teröriste bırakmış. Neden? Çünkü cumhurbaşkanlığı seçimi var. Ama Batıda yaşayan akplilere bunu anlatamıyoruz.

Yanıtla47
redd:

mhp nın de kafası çalışmıyor karsın beledıyesı mhp de abi getir oraya ıraklı suriyeli türkmenleri bide dogu türkistanlı 20 bin tüürkü boşalan köylere yerleştır silahlandır onları bak pkk karsa bıdaha gelebılıyormu hem her seçimde beledıyeyıde almışolursunu :)) aklınız yokmu sizin ıgdır kars ardahan tuncelı van düne kadar türkmen illeriydi hakkarıden sırnaktan göçle degişti oralar dende karşılıgını ver ozaman 2 3 milyon türkü doguya yerleştır saf mısın sen

Yanıtla34
AYDIN ÇAKIR:

Hepimiz aynı gemide yol alıyoruz. Kürdü, türkü ve diğerleri. Emin olalım, hiç bir liman bu gemiden daha güvenli değil bizim için. Fikirlerimiz aynı olmayabilir ama bunu kavga etmeden, rencide etmeden ifade etmeliyiz. Hiç bir parti yoktu ama bu ülkenin insanları vardı.Sonsuza kadar mutlu bir şekilde var olmak istiyorsak, gerginliği azaltmak zorundayız. Allah korusun, sanki iç savaşa doğru sürükleniyoruz.

Yanıtla33
ercan ok:

akılı olun mikrofona

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title