Haberler

MHP'li Başkan Adayı BDP Seçim Bürosunu Ziyaret Etti

Güncelleme:
Abone Ol

MHP'nin Şanlıurfa, Akçakale İlçesi adayı adayı Mehmet Yalçınkaya, BDP seçim bürosunu ziyaret ederek, seçimlerde birlik ve kardeşlik mesajı verdi.

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde, MHP İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Yalçınkaya, BDP seçim bürosunu ziyaret ederek, seçimlerde birlik ve kardeşlik mesajı verdi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

MHP Akçakale Belediye Başkan adayı Mehmet Yalçınkaya, seçim çalışmaları kapsamında İstasyon Caddesi'ndeki BDP Seçim Bürosu'nu ziyaret etti. Belediye Başkan adayı Mustafa Güç ve BDP İl Başkanı BDP İl Başkanı Celalettin Erkmen ile görüşen MHP'li aday Yalçınkaya, seçimlerin birlik içinde geçmesini diledi. Yalçınkaya, ziyaret ardından BDP Seçim Bürosu önünde toplananlara seslenerek, kardeşlik mesajları verdi.

"KÜRTLERİ KARDEŞİMİZ OLARAK BİLİYORUZ"

Kimsenin, kimseden farkı olmadığını belirten Yalçınkaya, şöyle dedi:

"Dünden bugüne Kürt kardeşlerimizi, kardeşimiz olarak biliyoruz, dünya döndükçe de öyledir. Bizim düşmanımız ABD, İsrail, Suudi yönetimidir. Buradaki kardeşlerimizi Allah şahittir ki, hiç bir zaman ayırmadık. Ayırmayacağız. 1999 yılında Akçakale Meydanı'nda söylediğim şuydu; şimdi Başbakan'da söylüyor; 'Ben Kürd'üm.' Bunları neden söyledik, gerçeği ifade etti. Sizlerden ricam; dilinize ve söyleyeceklerine çok dikkat edin. 1 Nisan'da yine birlikteyiz ve yine kardeşiz. Şanlıurfa'nın, Akçakale'nin, Harran'ın kalkınması için hep beraber çalışacağız. Kürt Kürtçe, Arap Arapça, Türk Türkçe konuşsun. Hiç kimsenin birbirinden farkı yok. Biz kardeşiz, kardeşliğimiz sürekli devam edecek."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Yalçınkaya Şanlıurfa Akçakale Erkmen Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

mik4544phops65@hotmail.com:

asıl bölücüler allahu ekber diye bağırarak din akrdesine saldıran faşist gerici kafalılardır

Yanıtla837
serbestserbest-serbilind@yahoo.de:

Herkesin dini, dini, dili, kültürü kendine. Hic kimse baska bir insana dini, dili, kültürü sebebiyle küfür, baski, hakaret, eziyet, zulüm edemez. Hic bir devletin böyle bir hakki, hukuku olamaz. Insanlar istediklerine inanmakta, istedikleri dili konusup ögrenmekte özgürdür. Bunu bütün kus beyinliler kafalarina soksunlar.

00
mehmetmehmetbhu@hotmail.com:

Aynaya bak ermeni devşirmesi zerdüşt elinizde binlerce vatan evladının kanı var

00
gizemmedineyaman@windowslive.com:

demek insan insan olunca gül gibi anlaşabiliyormuş illaki birbirini boğazlamaya gerek yok

Yanıtla337
DEVLETimmortal_78@hotmail.com:

Arkadaşlar bu ülkede kardeşce yaşarken sizin siyası partiniz Bdp özerklik oluşturmak istiyor bu da milleti kışkırtıyor.Bende milliyetçiyim ama kürt kardeşlerimi de seviyorum diger ülkede azınlıkta olan müslüman kardelerimi de .........................................

Yanıtla1723
botan kawabotan_kawa@hotmail.com:

ozerklik ne biliyormusun ben hollandada yasiyorum ve burda belediyeler neredeyse adamlarin istedigi gibi . meclis kanun yapiyor ama gerisine karismiyor belediyeler bu kanunlari halkin yasam standardina gore uyguluyor. belediyeler yasa koruyucu gibi ama halka hizmet icin yarisiyor . hersey belediyelerin kendi icinde bitiyor turkiyede hersey bir iki kisinin eline geciyor ve kimseyi tinlamiyorlar .. adamlar diyor ki biz milleti degil millet bizi sinasin ve bize yol gostersin bu kotu bisey mi ....

00
sevdamsevdamumut@gmail.com:

HEPİMİZ KARDEŞİZ DİYORUZ AMA KARADENİZDEKİ HALK PARTMİZ BDP YE SALDIRYOR UNUTMAYIN SALDIRMAK KÜFÜR ETMEK ZAYIF İNSANLARIN İŞİDR... YA KADEŞİNE SALDIRMA YA DA KARDEŞİZ DEME.. YAŞASIN TAM BAĞIMSIZLIK VE TAM KARDEŞLİK

Yanıtla925
KARADENİZLİALP55@YAHOO.COM:

SİZİN ANLAYAMADIĞINIZ ŞU:KARADENİZLİLERİN ÖFKESİ KÜRTLERE DEĞİL EVLATLARININ KATİLLERİNE YANİ PKKYA BUNU İYİ ANLAYIN...KARADENİZE FINDIK TOPLAMAYA GELEN YADA YERLEŞENLERE HİÇBİR AYRIMCILIK YAPILMIŞMI? BİR ARAŞTIRIN.BİNLERCE KİŞİ FINDIK TOPLAMAYA GELİYOR BİRÇOĞUNU FINDIK SAHİPLERİ EVLERİNDE MİSAFİR EDİYOR BU İKİ OLAY ARASINDAKİ FARKI GÖRÜN.

00
yasinyasin@hotmail.com:

Akcakale MHP harran MHP

Yanıtla1420
aysimathe-end-65@hotmail.com:

adamlar dilimizden bile korkuyor... kürtce konunca vatan bölünecekmiş :)) ne yapsak vatan bölünüyo zaten .d

Yanıtla1024
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title