Haberler

Midyat'taki Hain Saldırıyı PKK Üstlendi

Güncelleme:
Abone Ol

3 polisin şehit olduğu, 3 sivilin hayatını kaybettiği ve onlarca kişinin yaralandığı Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik kanlı saldırıyı PKK üstlendi.

Mardin'de Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik bomba yüklü araçla düzenlenen ve 3 polisin şehit olduğu, 3 sivil vatandaşın hayatını kaybettiği saldırıyı PKK üstlendi.

PKK'ya yakın internet sitelerinde saldırının failinin "Dirok Amed" kod adlı terörist olduğu belirtildi.


(Hain saldırıyı düzenleyen "Dirok Amed" kod adlı terörist)

Midyat'ta dün PKK'lıların İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yaklaşık 1 ton bomba yüklü minibüsle düzenlediği saldırıda kadın polis memurları Şerife Özden Kalmış, Nefize Özsoy dün, ağır yaralanan polis memuru Ökkeş Özdemir de bugün tedavi gördüğü Diyarbakır Asker Hastanesi'nde şehit oldu. Şehit polis Şerife Özden Kalmış'ın 6 aylık hamileydi.

Saldırıda Fahrettin Ekinci, Bekir Sayan eşi Hayriye Sayan da yaşamlarını yitirdi. Hain saldırıda 51 kişi de yaralandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Midyat Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (111)

Midyat^^lı:

törende arap kürt türk yoktu sadece milli ve duyarlı halk vardı bende o halktan biri olarak oradaydım ve bu kandırılmış ermeni soytarılara engel olamadığımız için midyat olarak çok üzgünüz. şehitlerimize rahmet yaralılarımıza acil şifa ailelerine sabır ve Türkiye''mize birlik ve bütünlük diliyorum

Yanıtla1538
maraslikürt:

ulan koskoca karekol patladi tek 3 kisi ölmis de yürü git lo kesin sakliyolar

Yanıtla1224
Semsetin Gönül Manisa:

bir bombada tc askeri atsin dogudaki okulara gebersin coluk ncocuk bakin nasil diz cöküyorlar

Yanıtla342
türk_yumrugu:

Türk gruplar suriyede iranda ırakta tüm kürtlere araçlı mayınlı aynı şekilde bombalı saldırılar yapsın. bizim yaşadıklarımızın yüz katını yaşatalım. bombasız günleri geçmesin adilerin.

04
pt:

pkk lı sığırlar Türkiye de Suriye gibi olur sanıyor. Topunuzu dürüm yapar yeriz sığır oğlu sığırlar. Bu milletin merhameti bittiğinde gazabından korkun Suriye yemi kaçacaksınız o zaman. etek değil jartiyer giyseniz kimse kurtaramaz sizi.

Yanıtla332
KRAL21:

PKK ARTIK KÜRT HAKKINI SAVUNMUYOR ÇÜNKÜ KÜRT TÜRK ARAP ÖNÜNE KİM GELİYORSA ÖLDÜRÜYOR ALLAHI YOK DİNİ YOK İMANI YOK MEZHEP YOK YAHUDİ BİLE BUNLARDAN DAHA MERHAMETLİDİR ALLAHIN VERDİĞİ CANA BU MÜBAREK AYDA KIYANA ŞEYTANIN LANETİ ÜSTÜNE OLSUN AMİNNN

Yanıtla528
UZUN ADAM:

UZUN ADAM TERÖRÜ BİTİRECEK PKKNIN ETRAFINDAKİ ÇEMBER DARALDI HEPSİ REİSİN NEFESİNİ KULAĞININ ARKASINDA HİSSEDİYO KANDİL BURNUNU DIŞARI ÇIKARAMIYOR UZUN ADAMIN DOSTLUĞU MAHŞERE KADAR SÜRER AZABI DA SERT OLUR MAZLUMUN DOSTU DÜNYASI ZALİMİN KORKULU RÜYASI UZUN ADAMIN TA KENDİSİ

Yanıtla2110
TARAFSIZ.07:

Erdoğanın sahte diplomasına, en sonda sahte bi prefesor bulup kılıfına uydurmuşlar :)) bu cahil adam türkiyenin sonunu getircek. göreceksiniz. çünkü battıkça batıyor bunu hissede biliyorum.

Yanıtla922
ÇEÇEN:

dirok amed not edildi. anası, babası, kardeşleri, hısım ve akrabaları NOT EDİLDİ. döktüğü kanlar yerde kalmayacak, seceresinde akacak kan kalmayacak. and olsun. . .

Yanıtla1413
04BOZKURT04:

çeçenin tırnağı eder misiniz be emeniler ÇEÇEN MÜCAHİTTİR ALLAH SEVDALISIDIR

03
Tüm 111 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title