Haberler

Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, Köy Okulunda Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Abone Ol

Dünya Şampiyonu Yozgatlı Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Yeniyer Belediyesi Ahmetfakılı İlköğretim Okulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Dünya Şampiyonu Yozgatlı Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Yeniyer Belediyesi Ahmetfakılı İlköğretim Okulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Ahmetfakılı İlköğretim Okulu öğrencilerinin okullarına yaptığı daveti geri çevirmeyen Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, öğrencilerle sohbet edip, sorularını yanıtladı. Ahmetfakılı Kültür Merkezi'ndeki programa öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Salonu coşkulu tezahüratlar eşliğinde giren Kayaalp, güreşe nasıl başladığını ve başarısının sırrını anlattı.

Yozgat'a geldiği günlerde okul davetlerini geri çevirmeden öğrencilerle bir araya geldiğini belirten Kayaalp, "Onların da iyi bir geleceğe sahip olmaları annelerine babalarına vatana millete hayırlı bir evlat olmaları için ne gerektiğini anlatıyorum. Benim de aynı yollardan geçtiğimi söylüyorum. Hedeflerini büyük koymaları ve onun için çok çalışmaları gerektiğini onlara anlatıyorum. Onların da aralarından bunları hedef seçmesi ve onun için çok çalışması ve o hedef doğrultusunda ilerlemesi beni mutlu eder. İnşallah bu öğrenci arkadaşlarımız da ileride şampiyon bir sporcu olurlar ya da iyi bir meslek gurubuna sahip olurlar diye umut ediyorum" dedi.

Ahmetfakılı İlköğretim Okulu Müdürü Sebahattin Çakmak, Kayaalp'e teşekkür ederek, "Bizleri kırmayarak okulumuza gelen ve öğrencilerimizle buluşan şampiyonumuz ve gururumuz Rıza Kayaalp'e teşekkür ediyorum. Avrupa ve Dünya Şampiyonu, Olimpiyat üçüncüsü güreşçimizin başarısı takdire şayandır. Okulumuz öğrencileri ile bir araya gelerek başarılarını anlatması ve öğrencilerimizin de Rıza Kayaalp'i kendilerine model almaları çok önemli. İnşallah öğrencilerimiz arasından da böyle başarılı sporcular çıkar" şeklinde konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rıza Kayaalp Ahmetfakılı Sorgun Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title