Haberler

Milli Savunma Bakanı Güler, Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov ile Görüştü

Güncelleme:
Abone Ol

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Bakü'deki Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı sırasında Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ile bir araya geldi. Görüşmeye Türk Silahlı Kuvvetleri'nin üst düzey komutanları da katıldı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ile heyetler arası görüşmede bir araya geldi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı için Bakü'de bulunan Güler'in, Hasanov ile heyetler arası görüşmesinde, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu da yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı Uluslararası İlişkiler Milli Savunma Bakanı Zakir Hasanov Yaşar Güler Azerbaycan Diplomasi Orgeneral Politika Savunma Güncel Dünya Bakü Savunma Diplomasi Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title