Haberler

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Hakkari'de İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hakkari'deki 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığı'na bağlı Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda incelemelerde bulunarak talimatlar verdi.

MİLLİ Savunma Bakanı Yaşar Güler, 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığı'na bağlı Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, dünkü Şırnak ziyaretinin ardından bugün Hakkari'ye geçti. Bakan Güler, ilk olarak 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığı'na bağlı olan Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na geçti. Bakan Güler, Tugay'da inceleme ve denetlemelerde bulunup talimatlar verdi. Personele hitap eden Bakan Güler'in beraberinde Bakan yardımcıları Şuay Alpay ile Bilal Durdalı da yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Savunma Bakanı Yerel Haberler Yaşar Güler Güvenlik Politika İnceleme Hakkari Güncel Sağlık Piyade Güvenlik Yerel Haberler Sağlık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title