Haberler

Mine Sezer 12.Adam

Güncelleme:
Abone Ol

MHP Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mine Sezer, Konya 12.Adam Taraftarlar Derneğini ziyaret etti.

MHP Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mine Sezer, Konya 12.Adam Taraftarlar Derneğini ziyaret etti. Yaklaşık 200 kişilik bir taraftar grubu tarafından coşku ile karşılanan Mine Sezer gördüğü ilgi ve destekten dolayı büyük mutluluk duydu. Konya Spor taraftarlarının kurduğu dernek üyeleri Sezer'e kendi ismini taşıyan yeşil beyaz forma ve kaşkol hediye ettiler.

Sezer "Konya Spor'un her zaman yanında olduk, yanında olmaya da devam edeceğiz. Takımın aldığı her galibiyette taraftarının büyük önem taşıdığını biliyorum. Yağmur çamur kar kış demeden hiçbir beklenti içinde olmadan Konya Sporu gönülden destekleyen sizlere bu şehrin ayrı bir minet borcu vardır. Bizlerde Konya Sporun oluğu gibi taraftarların da yanında olacağımızı bilmenizi isteriz." dedi.
12.Adam Konya Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Fevzi Öztürk ve Başkan yardımcısı - Yemyeşil Şimşekler tirübün lideri Hakan Seyirci seçim çalışmalarında Mine Sezer'e başarılar dilediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selçuklu Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title