Haberler

Minikler Hafta Sonu Çok Eğlendi

Güncelleme:
Abone Ol

Manisa Belediyesi, Ocak ayı Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında Engin Tansı'nın 'Ünlüler Kukla Tiyatrosu'nu Manisalı çocuklarla buluşturdu.

Hafta sonunda 3 seans olarak düzenlenen ve yüzlerce çocuğu ağırlayan gösteriye, balon şov da ayrı bir renk kattı. Gösteri sonunda Manisa Belediyesi Basın Merkezi mikrofonlarına konuşan minikler ve aileleri, düzenlenen etkinlik nedeniyle Manisa Belediyesi'ne teşekkür etti.

Manisa Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu'nda düzenlenen 'Ünlüler Kukla Tiyatrosu' yüzlerce çocuk ve velisini ağırladı. Programda Kültür Müdürü Pedagog Kemal Çamlıoğlu da çocuklarla birlikte gösteriyi takip etti. Hafta sonu gerçekleştirilen ve 3 seans olarak sunulan gösterinin ilk seansı, Manisa Belediyesi Kreşi ve Çocuk Kültür-Sanat Merkezleri öğrencileri için sahnelendi. Emekli Devlet Sanatçısı Engin Tansı tarafından sahnelenen yaklaşık 45 dakikalık kukla gösterisinde Barış Manço, Megastar Tarkan, Seda Sayan ve Serdar ortaç gibi 20 ünlünün kuklaları Manisalı çocuklar için sahne aldı. Gösteri sırasında zaman zaman sahneden inerek çocukların arasına da inen kukla sanatçısı, miniklerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Çocuklar ve velilerden gösteriye tam not

Gösteri sonunda Manisa Belediyesi Basın Merkezi mikrofonlarına konuşan minikler ve aileleri, düzenlenen etkinlik nedeniyle Manisa Belediyesi'ne teşekkür etti. İşte velilerin ve çocukların gösteri ile ilgili görüşleri…

Zülfiye Taşdemir (Veli): Gösteriyi çok beğendik çok güzeldi. Tekrar yapılmasını istiyoruz. Palyaço ve balon gösterileri vardı. Güzel bir etkinlik oldu. Belediyemize teşekkür ediyoruz.

Yalçın Bayram (Veli): Bu etkinlik çocuklar için ve çocukları olan aileler için çok güzel bir etkinlikti. Devamını diliyoruz. Gerçekten de güzel bir seyir oldu. Manisa Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz.

Göksu Deniz Kılıçarslan (5 yaş): Etkinlik çok güzeldi. İbiş'i konuşturdular. Çok beğendim. Düzenleyenlere teşekkür ediyorum.

Abdül Mert (Veli): Güzel bir gösteriydi. Çocuklarımız eğlendi. Belediyemizin vermiş olduğu imkanlardan yararlanıyoruz. Cengiz Başkanımıza ve Kültür Müdürümüze teşekkür ediyorum.

Buğra (8 yaş): Etkinlik çok güzel geçti. Çok eğlenceliydi. Kuklaları çok beğendim. Baloncu amca da çok güzeldi. Her şeyi çok güzel yaptılar, teşekkür ediyorum.

Ozan Engin (7 yaş): Etkinliği çok beğendim. Kuklaları da çok sevdik.

Nisa Kurşunlu (5 yaş): Kuklaları beğendim, çok güzeldi. Belediye Başkanımıza teşekkür ederim.

Ayşe Naz (5 yaş): Gösteriyi çok beğendim. İbiş çok komikti. Balon gösterisi de çok komikti. Tekrar yapılmasını çok çok isterim.

Sude Naz Kurtuluş (8 yaş): Kuklalar çıktı, gösteri yaptılar. Birkaç kuklayı ünlü kılığına sokmuşlardı. Onlar çıktı, şarkı söyledi. Çok beğendim.

Nida Kurtuluş (7 yaş): Gösteri çok güzeldi. Çok eğlendik, güldük, oynadık. Bazı kuklaları ünlü kılığına sokmuşlardı. Bazıları da palyaço kılığındaydı. Çok eğlenceliydi. Lütfen bir daha böyle gösteri yapsınlar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Barış Manço Ozan Engin Güncel Tarkan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title