Haberler

Miniklerin Diş Taramaları Sürüyor

Güncelleme:
Abone Ol

Beylikdüzü Belediyesi, "Ağız ve Diş Bakımı" projesini uygulamaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi, sosyal belediyecilik ile sosyal sorumluluk anlayışının bir yansıması olan ve ilkokulların birinci sınıf öğrencilerini kapsayan "Ağız ve Diş Bakımı" projesini uygulamaya devam ediyor.

Beylikdüzü'nde ilköğretim okullarının birinci sınıfları için düzenlenen "Ağız ve Diş Bakımı" etkinliği kapsamında, Gürpınar 75. Yıl İlköğretim Okulu'nda, Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli tarafından öğrencilere diş taraması ve bakımı yapıldı. Etkinliğe katılan Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, öğrencilere Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un selamını iletti. Başkan Uzun'un miniklerin daha birinci sınıfta diş fırçalamayı bir alışkınlık haline getirmelerini istediğini belirten Başkan Yardımcısı Yeşil, daha sonra sıraları tek tek gezerek, diş macunu, fırça ve kalem hediye etti.

Diş Bakım ve Tedavileri Ücretsiz Karşılanacak

Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü görevlileri, öğrencilerin diş bakımlarını yaparak, dişlerin nasıl fırçalanması konusunda açıklayıcı ve uygulamalı bilgiler verdi. İlçede bulunan tüm ilköğretim birinci sınıf öğrencilerine yapılacak eğitim ve taramalarda problemi olan öğrencilerin formları velilere iletilecek ve öğrenciler diş çekimi ve bakımı gibi diş tedavilerini ücretsiz olarak Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nde yaptırabilecekler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Efrahim Yeşil Yusuf Uzun Gürpınar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title