Haberler

MİT'ten Irak'a nokta operasyon! Terör örgütü PKK'nın sözde Süleymaniye sorumlusu öldürüldü

Güncelleme:
Abone Ol

Son dönemde terör örgütüne ağır darbeler indiren MİT'ten bir nokta operasyon daha geldi. Irak'ın kuzeyine çıkarma yapan Milli İstihbarat Teşkilatı, terör örgütü PKK'nın sözde Süleymaniye sorumlusu Ömer Fırat ile 2 teröristi etkisiz hale getirdi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Süleymaniye sorumlusu Ömer Fırat ile beraberindeki iki teröristi Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Milli İstihbarat Teşkilatı, Irak Süleymaniye'de terör örgütü PKK/KCK'lı Süleymaniye sözde sorumlusu Andok Tolhildan kod Ömer Fırat ile beraberindeki İran uyruklu Raman Renas kod İrfan Zendi ve Cengaver Mikayil kod Hidayet Resuli'yi etkisiz hale getirdi.

MİT 3 TERÖRİSTİ TAKİP EDİYORDU

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği operasyonlar neticesinde terör örgütü PKK/KCK mensupları, kendileri açısından güvenli bölge olarak gördükleri Süleymaniye'ye çekildi. Ancak, Süleymaniye'de de MİT'ten kaçamadı.

MİT'ten Irak'a nokta operasyon! Terör örgütü PKK'nın sözde Süleymaniye sorumlusu öldürüldüHidayet Resuli.

MİT, Süleymaniye kırsalında sorumlu düzeyde faaliyet gösteren Andok Tolhildankod Ömer Fırat ile beraberindeki İran uyruklu Raman Renas kod İrfan Zendi ve Cengaver Mikayilkod Hidayet Resuli'nin faaliyetlerini uzun süre takip etti. MİT, örgüt mensuplarının attığı her adım titizlikle izledi. MİT, operasyon için en uygun zamanı bekledi. Şartların oluşması ile operasyon için düğmeye basıldı. Örgüt mensupları ve kullandıkları noktalar hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

MİT'ten Irak'a nokta operasyon! Terör örgütü PKK'nın sözde Süleymaniye sorumlusu öldürüldüİrfan Zendi.

PKK/KCK'NIN GÜVENLİ KALESİ MİT TARAFINDAN DEVRİLDİ

Güvenlik kaynakları, Süleymaniye'de köşeye sıkışan ve faaliyetleri büyük bir oranda sekteye uğratılan PKK/KCK mensuplarının operasyon sonucunda moral kaybı yaşadığını belirtti. PKK/KCK için artık Süleymaniye kırsalının da güvenli bölge olarak görülemeyeceği vurgulandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Erdem Aksoy - Güncel

Ömer Fırat Operasyon Güncel Terör Irak PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

Yusuf Aricioglu:

Hepsinin sonu Sarı torba olacak

Yanıtla22324
Tutankamon Hoca:

Erken secim var yakında

231
SERT KALEM:

Tutankamon Hoca: SENİNKİLER BİR BİR AZALIYOR

023
Altay Bozkurt:

BUGÜN OKUDUGUM EN IYI HABER !

021
Oktay Sarıkaya:

Helal size Gram hakkım varsa Helali hoş olsun ??????

Yanıtla23255
Mikail Aras:

Helal Olsun Devletimiz Her Gün Dahada Kuvvetleniyor insAllah bu terör belasindan kurtulup güzel ülkemizde kardeşce yaşamaya devam edecegiz.

Yanıtla17215
Tolga Babacan:

Hellal yigitlerime Türkün gücünü görecekler Bugün biri Yarin hepsi

Yanıtla20177
Mahmut DEĞERLİ:

Gerçekten tebrik ediyorum , gaz alma operasyonları değildir umarım zira güven pek kalmadı

Yanıtla4772
NEFER OGLU:

devlet aklı tıpkı senin düşüncen gibidir. meraklanma. nerde ne yapacağını bilemezsin. iyi dersin kötü çıkar kötü gördüğün iyiye gider. Bu devlet sahipsiz değil.

1181
Mahmut DEĞERLİ:

Öyle umuyorum bende dostum inan öyle umuyorum inşallah

518
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title