Haberler

Mor ve Ötesi Yeni Albümünün İlk Konserini Verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Mor ve Ötesi Güneşi Beklerken'in ilk konserini muzikicinefes.com'la verdi.

mor ve ötesi, büyük beğeni toplayan yeni albümü Güneşi Beklerken'in çıkışından sonraki ilk konserini muzikicinefes.com işbirliği ile 8 Şubat Cuma akşamı Ghetto'da verdi. Tüm Türkiye'deki mor ve ötesi dinleyicilerinin muzikicinefes.com üzerinden canlı olarak izleyebildiği konserde, yeni albümün birçok şarkısı ilk kez sahneye taşındı.

mor ve ötesi'nin 17 Aralık 2012'de çıkardığı yedinci stüdyo albümü Güneşi Beklerken'in ilk konseri Efes'in müzikseverlerin şarkılara ücretsiz ve anında ulaşmasını sağlayan müzik platformu muzikicinefes.com'un evsahipliğinde, 8 Şubat 2013, Cuma akşamı, Ghetto'da müzikseverlerin yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi. 12 şarkıdan oluşan albümden, ilk klip şarkısı Oyunbozan'ın yanı sıra vokalist Harun Tekin ve bas gitarist Burak Güven'in birlikte seslendirdiği Tamiri Mümkün Kalbinin, Gel Söndür Beni, Boş Bir Dünyave akordeonun eşlik ettiği Son Sabah adlı parçalar da muzikicinefes.com'la ilk kez sahneye taşındı. Albümün prodüktörü Serdar Ateşer ve klavyelerde Serkan Hökenek de birçok şarkıda grupla birlikte çaldı.

Konseri tüm Türkiye muzikicinefes.com'dan aynı anda canlı olarak izledi

mor veötesi'nin yeni albümü Güneşi Beklerken'in piyasaya çıkışından sonraki ilk konserinin biletleri, günler öncesinden tükendi. Konsere bilet bulamayanlar ve bizzat katılamayanlar için konser, muzikicinefes.com ve facebook.com/muzikicinefes adresinden canlı olarak yayınlandı. Böylece tüm Türkiye aynı anda mor ve ötesi'nin ilk konser heyecanına ortak oldu.

muzikicinefes.com,imzalı albüm ve konser davetiyesi kazandırdı

muzikicinefes.com, resmi Facebook hesabınıdaha yakından takip edenleri ödüllendirmeyi de ihmal etmedi. 4 – 8 Şubat 2013 tarihleri arasında facebook.com/muzikicinefes üzerinden sorulan sorulara en çok ve en hızlı doğru cevabı veren ilk 10 kişi, mor ve ötesi'den imzalı Güneşi Beklerken albümünü kazanırken,Twitter üzerinden sorulan mor ve ötesi ile ilgili soruya doğru cevabı veren beş talihli muzikicinefes.com üyesi çift de Biletix'te biletleri 2 gün önceden tükenen konsere davetiye kazanma firsatını yakaladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güneşi Beklerken Facebook Türkiye Efes Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title