Haberler

Motosiklet, Hızlı Girdiği Virajda Devrildi: 2 Ölü

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de, viraja hızlı girdiği iddia edilen ve kontrolden çıkarak devrilen motosikletteki iki kişi, hayatını kaybetti.

İzmir'in Konak ilçesinde, hızlı girdiği iddia edilen virajda kontrolden çıkıp devrilen motosikletteki Habip Dağal (40) ve Zafer Çelik (42), hayatını kaybetti.

100 METRE SÜRÜKLENMİŞ

Kaza, bugün saat 04.30 sıralarında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Güzelyalı Semti yakınlarında meydana geldi. Konak'tan Balçova yönüne giden Habip Dağal yönetimindeki 26 BC 694 plakalı motosiklet, virajı alamayarak yol kenarındaki kaldırıma çarpıp devrildi. Kazada, Dağal ve yanındaki Zafer Çelik, yaklaşık 100 metre sürüklenerek tramvay yoluna düştü. Sahilde balık tutan vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Dağal ve Çelik'in hayatını kaybettiği belirlendi. Çelik ve Dağal'ın cesedi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zafer Çelik Konak İzmir Dağal 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

ÜMR.PAŞALI:

Ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah ailelerine dayanma gücü versin. . Allah rahmet eylesin demek düşer bize. .

Yanıtla08
Adınızı Yazın:

sen kaskına kamerayı tak sonra atraksiyon çekeceğim diye diye sürücülerin hatalarını bulmaya çalışırken kendi hatanın kurbanı ol genelde böyle. hiç bir şekilde taşıt kullanmayı bilmiyoruz. trafik kuralı bilmiyoruz.

Yanıtla24
kürt ismet:

artık devamlı hızlı gidebilirsiniz

Yanıtla32
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title