Haberler

"Örümcek Adam" kıyafetiyle motosiklet kullanan sürücü görenleri gülümsetti

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'da Örümcek Adam kıyafetiyle motosiklet kullanan sürücü, görenleri gülümsetti. Sürücünün o anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Antalya'nın Serik ilçesinde yaşanan olayda bir kişinin Örümcek Adam kıyafetiyle motosiklet kullandığı görüldü. Cep telefonuyla kaydedilen sürücünün o anları, görenlerin gülümsemesine neden oldu.

Motosikletli 'Örümcek Adam' gülümsetti

MOTOSİKLETİ AYAKTA SÜRDÜ

Serik- Antalya D-400 kara yolunda Örümcek Adam kıyafetli kimliği henüz belirlenemeyen motosikletli sürücü, dikkati çekti. Kıyafeti ve sırtındaki çantasıyla trafikte renkli görüntüler oluşturan sürücü, diğer sürücüler tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Motosikletini bir süre ayakta süren kişi, Antalya istikametine doğru gitti.

Motosikletli 'Örümcek Adam' gülümsetti

O ANA TANIK OLANLAR, ŞAŞKINLIKLARINI GİZLEYEMEDİ

O ana tanıklık eden İzzet Bektaş, yaptığı açıklamada, ilk kez böyle bir durumla karşılaştıklarını belirterek, "Bir anda önümüze çıktı. Motosikletini ayakta sürüyordu. Kıyafetiyle çok ilginçti. Film karakterindeki 'Örümcek Adam' gibiydi." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Motosiklet Antalya serik Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Mercan:

Hiç birşey normale dönmüyor aksine anormalleşiyor insanlar okuyor cahilleşiyor normal olan tek şey nefes alabilmemiz güzel nefesimizi boşa harcamayalım...

Yanıtla04
aycan:

o zamanburalarda vakit geçirme güzel nefesinide boşa harcama git daha güzel şeyler yap neden burdasın değişikkk insanlar özgür isteyen istediğini yapar sanamı danışacaklar

10
Mercan:

Yazıktır ki sen çürümüşsün evlat Allah seni doğru yola iletsin...

01
kahrolası fedareller:

ben örümcekleri ağ örüyor sanıyordum meğer motosiklet te kulllanabiliyormuş e kültür kültürdür

Yanıtla10
ROVASATA DURSUN:

ORUMCEK KAFALI BU ABD SEVICILIGI NIN YUZUNDEN BASINIZA GELMEYEN YOK DESEM SENDE KASK VAR AMA ICI BOS

Yanıtla10
sade vatandaş:

o motor ünlü şarkıcı rahmetli barış akarsunun motoru üzerindeki ise instagram hesabı theburakulusoy isimli animasyoncu

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title