Haberler

MSB, İzmir, Aydın ve Bolu'daki Orman Yangınlarına Helikopterlerle Mücadele Ediyor

Güncelleme:
Abone Ol

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İzmir, Aydın ve Bolu'da devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmalarına destek olmaya devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; 6 helikopter ile İzmir'in Menderes ilçesinde, 2 helikopter ile İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Yamanlar mevkisinde, 2 helikopter ile İzmir'in Urla ilçesinde, 3 helikopter ile Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde, 2 helikopter ile Bolu'nun Göynük ilçesinde olmak üzere toplam 15 helikopterle havadan mücadeleye devam ediyor.

(ANKARA) - Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "İzmir, Aydın ve Bolu'da devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmalarına destek olmaya devam ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; 6 helikopter ile İzmir'in Menderes ilçesinde, 2 helikopter ile İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Yamanlar mevkisinde, 2 helikopter ile İzmir'in Urla ilçesinde, 3 helikopter ile Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde, 2 helikopter ile Bolu'nun Göynük ilçesinde olmak üzere toplam 15 helikopterle havadan mücadeleye devam ediyor" açıklamasını yaptı.

MSB, İzmir, Aydın ve Bolu'da devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı. Bakanlığın, resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım şöyle:

"İzmir, Aydın ve Bolu'da devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmalarına destek olmaya devam ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; 6 helikopter ile İzmir'in Menderes ilçesinde, 2 helikopter ile İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Yamanlar mevkisinde, 2 helikopter ile İzmir'in Urla ilçesinde, 3 helikopter ile Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde, 2 helikopter ile Bolu'nun Göynük ilçesinde olmak üzere toplam 15 helikopterle havadan mücadeleye devam ediyor."

Kaynak: ANKA / Güncel

Milli Savunma Bakanlığı Orman Yangınları Helikopter Karşıyaka Politika Bozdoğan Menderes Göynük Güncel İzmir Aydın Urla Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title