Haberler

Mudanya'da Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'nın Mudanya ilçesinde çıkan orman yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısmen kontrol altına alındı. Yangın saat 17.30 sıralarında Göynüklü Mahallesi'ndeki ormanda çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına 8 arazöz, 4 ilk müdahale aracı ve 29 personel ile müdahale ediliyor. Yangın kısmen kontrol altına alınmış olsa da ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

BURSA'nın Mudanya ilçesinde çıkan orman yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısmen kontrol altına alındı.

Yangın saat 17.30 sıralarında Göynüklü Mahallesi'ndeki ormanda çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Jandarma çevrede güvenlik önlemi alırken, yangına 8 arazöz, 4 ilk müdahale aracı 29 personel ile ekiplerin müdahalesi sürüyor. Kısmen kontrol altına alınan yangınla ilgili ekipler çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orman Yangını Acil Durum Jandarma İtfaiye Mudanya Güncel Bursa Dünya Doğa Acil Durum Doğa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title