Haberler

Müdür ve Yardımcısının Odasını Yaktılar

Güncelleme:
Abone Ol

Şırnak'ta kimliği belirsiz kişiler, girdikleri okulda müdür ve yardımcısının odasını benzin dökerek ateşe verdi.

Şırnak'ta kimliği belirsiz kişiler dün gece girdikleri Mehmet Emin Acar İlköğretim Okulu'nun müdür ve yardımcısının odasını benzin dökerek ateşe verdi. İtfaiye ekipleri alevleri sınıflara sıçramadan kontrol altına alırken, odalar kullanılamaz hale geldi.

Yeşilyurt Mahallesi'nde bulunan 700 öğrencinin eğitim- öğretim gördüğü Mehmet Emin Acar İlköğretim Okulu'na dün gece gelen kişiler, arka bölümde bulunan pencerenin demir parmaklılarını kırarak içeri girdi. İkinci kattaki okul müdürü ve yardımcısının odasına çıkan bu kişiler, benzin döküp buraları ateşe verdikten sonra aynı yerden kaçarak ortadan kayboldu.

Mahalle sakinlerinin haber vermesiyle gelen itfaiye ekipleri, alevleri sınıflara sıçramadan söndürürken, müdür ve yardımcısının odasındaki tüm eşya yanarak kullanılamaz hale geldi. Alevlerin koridorlara da sıçradığı yangının izleri bu sabah saatlerinde silindi. Odalar ve koridor temizlenip yeniden boyanırken, kullanılamaz hale gelen eşya da çıkarılıdı. Güvenlik güçleri, saldırganları yakalamak için başlattığı çalışmayı sürdürüyor. - Şırnak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Emin Acar Yeşilyurt Şırnak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title