Haberler

Müfettiş Yardımcıları Göreve Başladı

Abone Ol

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı'na atanan 9 Müfettiş Yardımcısı göreve başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı'na atamaları yapılan 9 müfettiş yardımcısı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret ederek göreve başladı.

BAŞKAN TEBRİK ETTİ

Mesleğe yeni başlayan Müfettiş Yardımcıları Serap Andaç Sağlam, Sema Ceyda Gedik, Mustafa Kaya, Muhammed Emin Yavuz, Ali İhsan Özgür, İsmail Hakkı Durmuş, İsa Efiloğlu, Servet Mete ve Şeref Erol'u kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, Teftiş Kurulu Başkanlığı kadrosuna katılan Müfettiş yardımcılarını tebrik ederek başarılar diledi.

"KENDİNİZİ GELİŞTİRİN"

3 yıllık Müfettiş Yardımcılığı dönemini iyi değerlendirmelerini ve kendilerini iyi yetiştirmelerini isteyen Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir'de görev yapan 6 müfettişin yanında 9 müfettiş yardımcı daha alınmasını 'denetime' verdikleri önemin göstergesi olduğunu söyledi.

İYİ BİR YÖNETİM İÇİN DENETİM ŞART

Göreve yeni başlayan 9 müfettiş yardımcısının Büyükşehir'e güç katacağını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "İyi bir yönetim için denetim şart. Hizmet sunumlarında, iş ve işlemlerinde mevzuata uygun davranılması, yanlışlık ve usulsüzlüklerin olmaması konusunda müfettişler önemli görevler icra ediyor" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title