Haberler

Müge Anlı Sözünde Durdu

Güncelleme:
Abone Ol

İki ay önce Çağdaş Enez Gazetesi'nde yaptığımız haberde ATV'nin program sunucusu Müge Anlı'nın Enez'i ziyaret edeceğini yazmıştık. Televizyon programı esnasında arkeolojik kazılara olan ilgisini dile getiren Anlı'yı, Enez İlçe Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, Enez'e davet etmişti.

Müge Anlı sözünde durdu ve Enez'i ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz tarafından karşılanan Anlı, Klasik Helenistik Dönem Su Terazisi Nekropolü ve Tören Alanında, İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Profesörü ve Enez Kazıları Başkanı Sait Başaran tarafından Enez'de gerçekleştirilen arkeolojik kazılar hakkında bilgilendirildi.

Anlı, kazı alanında kazı ekibi ile birlikte çalışmalara katıldı ve ATV'de yayınlanmak üzere röportaj yaptı. Vatandaşlar, özellikle de bayanlar Anlı'nın ziyaretine büyük ilgi gösterdi.Enez İlçe Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, Anlı'ya ziyareti için teşekkürlerini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Üniversitesi Elif Canan Müge Anlı Enez Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title