Haberler

Muğla 5 PKK'lının Öldürüldüğü Operasyondan Kaçan Terörist Yakalandı

Abone Ol

5 PKK'lının öldürüldüğü operasyondan kaçan terörist yakalandı (3)YERE YATIRILIP, KELEPÇELENMİŞLERMuğla'nın Dalaman İlçesi'nde, sahte kimlikle yakalanan PKK'lı terörist Serbest Şenlik ile yanındaki yardım ve yataklıkta bulunan 1 kişinin, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele...

5 PKK'lının öldürüldüğü operasyondan kaçan terörist yakalandı (3)

YERE YATIRILIP, KELEPÇELENMİŞLER

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde, sahte kimlikle yakalanan PKK'lı terörist Serbest Şenlik ile yanındaki yardım ve yataklıkta bulunan 1 kişinin, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ndeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

İki kişinin polis ekipleri tarafından yaka-paça yakalanmalarına tanık olan seyyar manavlık yapan Durmuş Güçlü, Tezgahımın başında oturuyordum. Önümden, 2 kişi geçti. Ardından aniden etrafı 15-20 kişi tarafından çevrilip, yere yatırıldılar ve kelepçeleyerek bir otomobile alınıp, buradan götürüldüler. Yakalanan kişilerin terörist olduklarını sonradan öğrendik. Bu konuda güvenlik güçlerini tebrik ediyorum. Kısa sürede teröristleri etkisiz hale getirdiler. Herhangi bir kargaşa olmadan da buradan götürdüler dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Terörle Mücadele Şubesi Dalaman Muğla PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title