Haberler

Serinlemek için girdiği su kuyusu sonu oldu! 18 yaşındaki gencin hatası canını aldı

Güncelleme:
Abone Ol

Muğla'da serinlemek için su kuyusuna giren 18 yaşındaki Mikail Kafa, boğularak, hayatını kaybetti. Kuyudan çıkarılan gencin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Muğla'nın Yatağan ilçesinde meydana gelen acı olayda 18 yaşındaki gencin hatası hayatına mal oldu. Mikail kafa, serinlemek için girdiği su kuyusunda boğularak can verdi.

KUYUDAN ÇIKMAYINCA EKİPLERE HABER VERİLDİ

Olay Cazkırlar Mahallesi Kocagedik Mevkii'nde bugün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. 18 yaşındaki Mikail Kafa serinlemek amacıyla evinin önündeki su kuyusuna girdi. Kafa'nın bir süre sonra çıkmadığını fark eden yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

Serinlemek için girdiği su kuyusu sonu oldu! 18 yaşındaki gencin hatası canını aldı

Yapılan ihbar üzerine bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Mikail Kafa'yı bulunduğu yerden merdiven yardımı ile çıkardı.

Serinlemek için girdiği su kuyusu sonu oldu! 18 yaşındaki gencin hatası canını aldı

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalede gencin hayatını kaybettiği tespit edildi. Gencin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Acil Durum Jandarma Yatağan İtfaiye Güncel Otopsi Yaşam Muğla Kaza Suç Acil Durum Ölüm Suç Kaza Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Hiçliğe Yok Olmak Sihir mi Sayılır:

Yavaşça işlem yapmış olsaydı belki MANA ve MANTIK ona düşünceler verirdi ve YAPMA derdi ? Mesela ben olsaydım çok YAVAŞCA yürürdüm kuyunun içine ve belki böylelik ile TEHLİKELERİ görebilirdim yani ANLAYABİLİRDİM. Ve belki ölümümü durdurabilirdim. Bazen MANA ve MANTIK insana düşünceler estiriyor. Mesela "HALAT"" diyebiliyor düşüncede. Yani hevesimizi durduramıyorsak.

Yanıtla868
Fatih Çelik:

Ne anlatıyon sen dayı

179
Eren Hüseyinoğlu:

Öyle her haber de yorumun var ve saçma sapan bir çeviri ile ne dediğin belirsiz da :) zalımın oğlu kendi düşüncelerini yaz , edebiyat yapma da .. Çünkü devrik cümle kavramın , mecazî mürsele doyurdu ????????

229
Zübükzade:

Ah be oğlum Allah anasına babasına sabır versin Allah rahmet eylesin

Yanıtla173
Kadir Tokay:

Yaşın da çok küçük değilmiş be Mikail. Serinlemek için kuyuya girilmemesi gerektiğini biliyor olman lazımdı.

Yanıtla216
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title