Haberler

Milyon Fest Fethiye, hiçbir gerekçe gösterilmeden iptal edildi! Belediye Başkanı, Valilik'e öfke kustu

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye'nin en büyük müzik festivalleri arasında yer alan ve bu yıl 1-4 Eylül günleri arasında ikincisi düzenlenecek olan Milyon Fest Fethiye, Muğla Valiliği tarafından iptal edildi. Valiliğin kararına tepki gösteren Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise "Alınan kararın gerekçesi yok. Kendilerine yakın insanların konserleri iptal edilmiyor. İdari mahkemeye başvuracağız" dedi.

Fethiye Belediyesi'nin destekleriyle 1-2-3-4 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan Milyon Fest Fethiye, Muğla Valiliği tarafından iptal edildi. Milyon Fest Fethiye'ye bu sene 16 ünlü sanatçının katılımı planlanmıştı.

"BU YIL ÇOK GÜZEL PROJELERİMİZ VARDI"

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca şunları söyledi: "Bu yıl yine çok güzel projelerimiz vardı. Ama sabah valilikten aldığımız bir haberle üzüldük. Gençlerimizi İnlice Plajı'nda 16 sanatçıyla buluşturacağımız Milyon Fest, valilik tarafından iptal edildi.

"İDARİ MAHKEMEYE BAŞVURACAĞIZ"

Gerekçesi yok. Biz idari mahkemeye başvuracağız. Kendine yakın insanların konserleri iptal edilmiyor. Ama Fethiye Belediyesi'nin İnlice Plajı'ndaki yapacağı konser iptal ediliyor. Bunu gençlerimizin takdirine sunuyorum" dedi.

ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ MAHKEMEYE TAŞINMIŞTI

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Burhaniye Kaymakamlığı tarafından izin verilmeyen Zeytinli Rock Festivali, mahkemeye taşınmıştı. Organizatörler tarafından yapılan açıklamada, "Zeytinli Rock Festivali bu sene 22-25 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır. Festivalin detayları İdare Mahkemesi'nin kararı sonrası açıklanacaktır" denilmişti.

Kaynak: ANKA / Güncel

Muğla Valiliği Alim Karaca Fethiye Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

Nurullah Ak:

Bu festivaller iyi ki yasaklanıyor sonra gençler kızlı erkekli alkol alıyorlar ahlaksızlık çoğalıyor

Yanıtla101121
Cevap :

İçmeyen müslümanların günahı daha çoktur eminim.

5163
haksız mıyım:

çok yerinde karar.içki, uyuşturucu, ahlaksızlık varsa bence yasaklanmalı. var mı? hepsi var. sonsuza kadar yasaklanmalı. eğlence adı altında çocuklarımızı zehirliyorlar. chp zihniyetine göre ama bu kötülükler meşru zaten

Yanıtla12766
zırzop:

Buda yenı moda herhalde, tuncelide bilmem ne iptal devlete kinlenilir, burda iptal yine devlete ya bu neiştir

Yanıtla10864
Fruchi:

Devlete değil insanların eğlencelerine yaşam tarzına karışan hükümete karşı kendince muhafazakarlıklarını yaşayamıyorlar birde dayatıyorlar

2776
mehmet ali bahar :

hükümet devlet değildir.

2174
Berkay akhan:

Bir hükümet dicektin bilader daha devletle hükümetin farkı nedir bilmeyen bi cahilsin iki valilik bu kararı veriyor ondan emir alanıda zaten az çok bilirsin halk iptal ettirmedi bu konseri hükümet iptal ettirdi başka kim suçlanıp kin beslenilicek

1853
Çağrı Aydın Ayhan:

Kararı kutluyorum!!!

Yanıtla8777
quantum :

Az daha sabır. 10 ay sonra bu yasakları koyanlar iptal olucak

Yanıtla4855
UğuR DURAN:

Elbet herşeyin bir zamanı vardır. Devran her zaman dönmeye mahkumdur.

Yanıtla2674
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title