Haberler

Muğla Marmaris'te 'Trafik Haftası' Yürüyüşle Kutlandı

Abone Ol

Marmaris'te 'Trafik Haftası' yürüyüşle kutlandıMUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, Karayolu Trafik Güvenliği ve Karayolu Trafik Haftası gerçekleştirilen yürüyüşle kutlandı.

Marmaris'te ' Trafik Haftası' yürüyüşle kutlandı

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, Karayolu Trafik Güvenliği ve Karayolu Trafik Haftası gerçekleştirilen yürüyüşle kutlandı.

Marmaris Emniyet Müdürlüğü, Karayolu Trafik Güvenliği ve Karayolu Trafik Haftası için farkındalık yaratmak istedi. Bunun için gerçekleştirilen yürüyüşe Kaymakam Celalettin Yüksel, Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Oktay, Aksaz Deniz Üssü Komutanı Tuğamiral Semih Ozangüç, İlçe Emniyet Müdürü Metin Ercan ile Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, kamu kurum kuruluş daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrenciler katıldı. Atatürk Caddesi'ndeki Ketenci Kavşağı'nda toplanan topluluktaki öğrenciler 'Öncelik hayatın, öncelik yayanın' yazı pankart açtı. Trafik duyarlılığı yaratmak amacıyla hazırlanan çeşitli dövizleri taşıyan topluluk, 4.5 kilometre yürüdü. Kordon Caddesi'ndeki Atatürk Anıtı önünde yürüyüş son bulurken Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler adına, 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği Komiseri Bahadır Türkyaşa, her yıl birçok insanın kazalarda ya öldüğünü ya da yaralandığını belirterek, "Denetimler ve bilgilendirme ilanlarıyla trafik güvenliğini artırmak için çalışmalarımız devam edecektir" dedi. Kaymakam Yüksel ise, herkesi trafikte duyarlı ve dikkatli olmaya davet etti. İlçe Trafik ve Jandarma ekipleri, kurdukları stantlarda yaptıkları denetimlerde kullandıkları elektronik ve mekanik cihazları tanıttı. Trafik ve jandarma personeli, trafikte uyulması gereken kurallar başlıklı el ilanlarını öğrencilere ve vatandaşlara dağıttı. Hafta kapsamında ilk ve orta öğretim kurumları arasında düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere plaket hediye edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Trafik Haftası Jandarma Marmaris Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title