Haberler

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 4.4 şiddetinde deprem

Güncelleme:
Abone Ol

Muğla'nın Marmaris ilçesinde saat 12.11'de 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Çevre illerde de hissedilen sarsıntı, AFAD verilerine göre yüzeyden 6.89 km derinlikte yaşandı. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "An itibari ile olumsuz bir durum yoktur" açıklamasında bulundu.

2 gün önce Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiş, bölgedekiler korku yaşamıştı. Aynı kentten bugün bir deprem haberi daha geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan ( Afad ) yapılan açıklamaya göre, Muğla'da saat 12.11'de 4.4 büyüklüğünde sarsıntı oldu. Merkez üssü Marmaris ilçesi olan deprem 6,89 kilometre derinlikte meydana geldi.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 4.4 şiddetinde deprem

"AN İTİBARİ İLE OLUMSUZ BİR DURUM YOK"

Bölgedeki duruma ilişkin bilgi veren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Muğla ili Marmaris ilçesinde 4.4 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili olarak AFAD ve kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun" ifadelerini kullandı.

"FAY UZUN SÜREDİR HAREKETLİ"

Öte yandan; yaşanan depremi değerlendiren Prof. Dr. Naci Görür, "Marmaris-Orhaniye/Muğla'da 4.4 şiddetinde deprem oldu. Deprem Marmaris ve Orhaniye'nin güneyindeki fay zonu içerisinde. Güney Ege Helen- Kibris yayı ve Plini-Strabo transform fayı nedeniyle uzun suredir hareketli" dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

İçişleri Bakanı Marmaris Güncel Deprem Muğla AFAD Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

o. kara:

4.4 MÜ CİDDİ DEPREM YAPMAYIN GOZUNUZU SEVEYIM BIZ NELER GORDUK YAUV???

Yanıtla3219
Fuat Gençoğlu:

bay bilmiş.. hatay'da ben o 4 dereceli depremleri son aylarda sürekli görüyordum sonra kralını gördüm marifetmiş gibi konışacağına görüp hala bi şeyler yazabildiğin için şükret

01
Marko Apostolidis:

4.4 küçüklüğündeki depremi anmaya ne gerek var?

Yanıtla279
Sihirbazın Çırağı:

on üçüncü cumanın teşrif etme alametleri altmış beş gün on bir saat kırk sekiz dakika kala muğlada küçük bir promosyon gerçekleşmiş

Yanıtla273
murat dural:

kandilli rasathanesi tuik le ortak çalışıyor. Normal yani

Yanıtla415
murat dural:

Bu Hükümet itibarını bu kadar sarstı.

Yanıtla57
Selim Adanalı:

bodrumu yerle bir etseydi ya

Yanıtla111
Emrah İpek:

İnsan düşmanı selim adının hakkını ver aklı selim ol biraz kardeşim yazık günah ya

13
Göktuğ Alperen:

geliyor gelmekte olan o zaman

Yanıtla46
ARSLANOĞLU Hakan:

4 4 lük bir deprem olmuş.

Yanıtla42
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title