Haberler

Müjdat Gezen, Sarf ettiği Sözlerden Dolayı 2. Abdülhamid'in Torununa Tazminat Ödeyecek

Güncelleme:
Abone Ol

Osmanlı padişahı 2. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu Vatansever'le ilgili Halk TV yayınında sarf ettiği sözler nedeniyle, Müjdat Gezen ile Halk TV tazminat ödemeye mahkum edildi.

Müjdat Gezen telefonla katıldığı yayında Yılmaz Özdil'le konuşurken "Ben kadını beğendim yahu" dedi. Özdil'in 'Adayı versin mi abi?' sorusunun üzerine ise "Adayı değil ama neyse... Bunu sonra konuşuruz." şeklinde cevap verdi.

Osmanlı padişahı 2. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu Vatansever'le ilgili sarf ettiği sözler nedeniyle, Müjdan Gezen ve Halk TV tazminat ödemeye mahkum edildi.

İstanbul 17. Asliye Hukuk Mahkemesi'ndeki duruşmada Nilhan Osmanoğlu Vatansever'in avukatı "Davalıların canlı yayında edep ve hukuk dışı sözleri ile müvekkilimin kişilik hakları saldırıya uğramıştır. Davamızın kabulüne karar verilsin" dedi. Yılmaz Özdil ile Müjdat Gezen'in avukatı ise "Müvekkillerim mizahi ve güldürü yoluyla basın ve ifade özgürlüğü çerçevesinde açıklamalar yapmışlardır" diyerek davanın reddini istedi.

"YAPILAN AÇIKLAMALAR BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ KAPSAMINDADIR"

Hürriyet'te yer alan habere göre; Halk TV'nin avukatı da "Canlı yayında davacının haksız ve güncel bir talebi olan Galatasaray Adası'na ilişkin mülkiyet iddiası tartışılmıştır. Davacının bu nedenle kendisine gelebilecek eleştirilere katlanma yükümlülüğü vardır. Yapılan açıklamalar basın özgürlüğü kapsamındadır" diye konuştu.

Müjdat Gezen, Sarf ettiği Sözlerden Dolayı 2. Abdülhamid'in Torununa Tazminat Ödeyecek

20 BİN LİRA MANEVİ TAZMİNAT ÖDEYECEKLER

Mahkeme Müjdat Gezen ile Halk Radyo TV ve Yayıncılık AŞ'nin faiziyle birlikte 20 bin lira manevi tazminatı, davacı Vatansever'e ödemelerine karar verdi.

HAPSİ İSTENİYOR

Mahkeme diğer davalı Yılmaz Özdil'e açılan davayı ise gerekçesini sonradan açıklamak üzere reddetti. Söz konusu yayın nedeniyle Gezen'in İstanbul 35. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakaret suçundan 9 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.

Müjdat Gezen, Sarf ettiği Sözlerden Dolayı 2. Abdülhamid'in Torununa Tazminat Ödeyecek2. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu Vatansever

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nilhan Osmanoğlu Müjdat Gezen Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (271)

İSMET:

ÜLKENİN YÜZDE YETMİŞ TEN FAZLASI ATATÜRKÜ VE CUMHURİYETİ SEVMİYOR. NEDEN ONUN İNKLAPLARINI ZORLA İNSANLARA DAYATIYORLAR BU KANUNLARIN ACİLEN DEĞİŞMESİ LAZIM KİMSE KİMSEYİ ZORLA SEVMEK ZORUNDA DEĞİL.

Yanıtla4023
İsmet2:

Biz de seni sevmiyoruz, o zaman seni de kaldıralım ortalıktan

1216
Sarayli:

Atatürk olmasa baban george olurdu kuzum

1116
İsmetfobik:

Sen bu sözleri açık açık günlük hayatında söyle bakalım. Kaç kişi Atasına hayran o zaman görürsün. Bir kanun adamı yok mu şurada bi tane bu yorumu okuyan? Bu adam suç işliyor , bu ifade özgürlüğü falan değil.

310
iiii:

osmanlı olmasa aceba selanik yunanistanın baş kenti olurmuydu onuda araştırman lazım

32
FARUK:

bence ortada hiç hakaret falan yok ayrıca müjdat abim çok az bile demiş

Yanıtla3031
Tık tık:

O zaman müjdat a sen ver

715
Gs:

Kim olursan ol adalet herkese eşit olması lazım abdulhamit in torunuysa ne oluyor ama adalet yok bu ülkede belli müjdat gezen adamsın oyuncusun buda yağcılara kapak olsun dik duruyosun eğilme

Yanıtla3426
Tık tık:

Sen de ver

35
:

Burda mesele Osmanlı torunu olması değil müjdat gezenin ahlak dışı edepsiz şekilde konuşması''Ben kadını beğendim yahu'' dedi. Özdil''in ''Adayı versin mi abi?'' sorusunun üzerine ise ''Adayı değil ama neyse. . .

13
Tüm 271 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title