Haberler

Muratbey Uşak Sportif'ten Sağduyu Çağrısı

Abone Ol

Spor Toto Basketbol Ligi'nde cumartesi günü Pınar Karşıyaka'yı ağırlayacakları maç öncesi açıklama yapan Muratbey Uşak Sportif Başkanı Ömer Özden, taraftara sağduyu çağrısında bulundu.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde cumartesi günü Pınar Karşıyaka'yı ağırlayacakları maç öncesi açıklama yapan Muratbey Uşak Sportif Başkanı Ömer Özden, taraftara sağduyu çağrısında bulundu. Basketbolda tribün kavgalarının yeri olmaması gerektiğini belirten Özden, "Ligin ilk yarısındaki Pınar Karşıyaka deplasmanında yaşanan üzücü olayların kendi evimizde tekrarlanmaması için gerekli önlemleri aldık" dedi.

Taraftarı takımı fair play olgusu ile desteklemeye davet eden Başkan Özden, "Ligin en centilmen taraftarı olarak daha önce sergilediğimiz tutum ve hassasiyeti bu karşılaşmada da göstereceğiz. Kentimize gelen rakip takım sporcularının Uşak ev sahipliğinde en güzel şekilde ağırlanmasının, şehrimize yakışır davranılmasının önemini bir kez daha belirtmek isterim. Oluşturduğumuz basketbol sevgisi ile ilimizin desteğini göz ardı edemeyiz" diye konuştu.

- Uşak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pınar Karşıyaka Ömer Özden Spor Uşak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title