Haberler

Müşteri Bulamayan Esnaf Kapıya İlan Astı, Görenler Şaştı Kaldı

Güncelleme:
Abone Ol

Bilecik'te bulunan kahvaltı salonunun sahibi, müşteri azlığından dolayı dükkanın kapısına "Müşteri aranıyor, ölü ya da diri" yazan bir kağıt astı.

Bilecik'te hizmet veren bir kahvaltı salonu sahibi esnaf, kapıya öyle bir şey yazdı ki görenler dönüp bir daha baktı.

"ÖLÜ YA DA DİRİ"

Bilecik merkez Gazipaşa Mahallesi Mazharbey Sokak üzerinde bir kahvaltı salonu işlerin azlığından dolayı büyük bir kartona "Müşteri aranıyor, ölü ya da diri" yazdı.

İş yeri sahibi Pınar Çelik, işlerin azlığından dolayı kapıya böyle bir yazı yazdıklarını söyledi. Çelik ayrıca bu yazıyı espri olsun diye kapıya astıklarını dile getirdi.

SOSYAL MEDYADA PATLADI

Öte yandan sokaktan geçen vatandaşlar yazıya bir dönüp bir daha bakarken, yazı sosyal medya üzerinden defalarca paylaşıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gazipaşa Bilecik Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (45)

Araştırmacı:

Millet kan ağlıyor esnaflar kepenk kaynıyor adamı olan dayısı olan devlet dairesine geçiyor ama ülkede gizli işsizlik var

Yanıtla2436
hulk:

Güzel tespit kardeş

122
KENDİ HALINDE:

VASIFSIZ ADAM BULAMIYORUZ MALZEME TASIMAYA GT YOKSA CALISMAYA KIMSE İŞ BULAMAZ İŞİM YOK DİYE BAGIRIR AMA İŞ OLUNCA BEGENMEZ KACARLAR

40
Tank:

Distan cok icerdeki hainler temizlenmeli.bu chp zihniyeti biterse bu ulke duzelir

Yanıtla2411
ADAMIN BİRİSİ:

REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ DEMİŞLER ADAM REKLAM YAPMIŞ İŞE YARAMIŞ ANLAŞILAN . BEN 1983 YILINDA DOĞDUM 35 YILLIK YAŞAMIMDA TÜRKİYE''DE EKONOMİK KRİZİN OLMADIĞI BİR DÖNEM HATIRLAMIYORUM. SABAH OTOBÜS İLE İŞE GELİYORUM YOLLARDA LÜKS ARABALAR İNSANLARIN ELİNDE EN AZ DEĞERİ 1. 5000, 00 TL(DAHA PAHALI OLANIDA VAR) OLAN CEP TELEFONLARI HAFTA SONU AVM LER DOLUP TAŞIYOR CAFELER, RESTAURANTLAR DOLU İNSANLAR MASA BOŞALMASI İÇİN SIRA BEKLİYOR. PARA BENDE YOK GALİBA DİYORUM KENDİME . . .

Yanıtla326
MAHONİ:

DURMAK YOK YOLA DEVAM EKONOMİ İYİYE GİDİYOR CANIM BUNA KİM İNANIR İNANSA İNANSA KADİR İNANIR İHRACAT REKOR KIRIYORMUŞ BUNU YAZSA YAZSA KİM YAZAR GÖNÜL YAZARIN YAZACAK HALİ YOK TABİ Kİ YANDAŞ MEDYA YAZAR UYAN EY HALKIM ELİNDEKİNİ AVUCUNDAKİNİ KAYBETMEDEN UYAN

Yanıtla1019
turko:

Paraya az tapin, her gordugunu alip carcur etmek simdi aliskanlik oldu. Bizim zamanimizda cay, seker, un buldugumuza sukur ederdik, simdi agzi olan hak hukuk tasliyor ve her gordugunu alamiyorsa hukumeti sucluyor ! Calis seninde olur be tember chp zihniyetliler !

86
hia:

kimse kusura bakmasın da iş arayana iş çok çalışacak toto yok ne iş beyenir olduk ne maaş devletin suçu ne bunda

Yanıtla1414
waveyla:

İş aramıyor zaten müşteri arıyor

16
FDSFDS:

SALAK SALAK KONUSMA, ADAM 4 YILLIK OKUL 2 YILLIK OKUL MEZUNU GARSON MU OLSUN, SENNIN GIBILERINE HAVA HOS

13
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title