Haberler

Yoğun Bakımdaki Mutlu Kaya Uyandı

Güncelleme:
Abone Ol

Katıldığı ses yarışmasıyla tanınan ve Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan 19 yaşındaki Mutlu Kaya bugün uyandı.

Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisi süren 19 yaşındaki Mutlu Kaya, bugün uyandı.

YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNDE TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Özel bir televizyon kanalında ses yarışmasına katıldıktan sonra Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde 18 Mayıs günü uğradığı silahlı saldırı sonucu başından ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın tedavisine Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde devam ediliyor.

ABLASININ KONUŞMALARINA TEPKİ VERDİ, AĞLADI

12 gündür hastanede tedavi gören ve 22 Mayıs'tan itibaren sedadif ilaçları kesilerek uyandırma süreci başlatılan Mutlu Kaya, bugün ilk kez uyandı. Başında bulunan ablası Songül Kaya'nın konuşmalarına tepki veren genç kız, gözlerini açtı. Ablasının konuşmalarını gözlerini açıp kapayarak tepki verdiği belirtilen Kaya'nın bir ara da ağladığı öğrenildi.

KAYA'NIN BABASI: 60 YAŞINDAYIM YENİDEN DOĞDUM

Kaya'nın babası Mehmet Kaya haberi Ergani'de aldığını çok mutlu olduğunu belirterek, "Haberi bana yeğenim verdi. Kızım gözlerini açmış konuşmalara tepki vermiş. Ablasının konuşmasına gözlerini açıp kapatarak tepki vermiş. Daha sonra ağlamış. Çok mutluyum ben 60 yaşındayım yeniden doğdum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Songül Kaya Diyarbakır Mutlu Kaya Ergani Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (41)

ne kadar önemli bir habermis:

askerlerimiz sehit olur, , hemen unutulur, , bu kadin sarki söyledi diye, , ne kadar deger kazandi, , olayi bu kadar abartmanin bir anlami varmi sizce, , ülkemiz nelerle vakit geciriyor, , sanki yapilacak baska isimiz yok, ,

Yanıtla2029
selo canmobilWeb@haberler.com:

alah dualarim imizi kabul eti kardesimizi bize bagisladi

Yanıtla030
suna:

uyansa bile maalesef eskisi gibi hersey olmayacak Allah sabir versin yazik oldu sana güzel kiz sana bunu yapanlari cok agir ceza verilmeli genc yasinda hayatini gelecegini kararttilar kiskandilar senin güzel sesini ve güzelligini vatanimizda güzel bir kadin olmak cok zor.

Yanıtla423
kurdoglu muslihiddinmobilWeb@haberler.com:

Guzel kiz uzerimize gunes gibi dogdun bahtin acik olsun kir cicegi

Yanıtla321
OHHH BEEE:

Günlerden sonra ilk kez güzel bir haberle güne başladım. Çok dua etmiştim. İnşallah bir an önce ayağı kalkıp insanların arasına karışır. Rabbime şükürler olsun.

Yanıtla221
boz kurtMobil-ANDROID:

mutlu kaya kardeşin tüm kalbimle yanındayım uyanmana sevindim inşallah en yakın zamanda sağlıklı ve ayakta görürüz ve inşallah albümlerinde bekliyoruz sana kalkan eller kırılsın inan olayı duyduğumda kendi kardeşimin başına gelmiş gibi üzüldüm allah yar va yardımçın olsun

Yanıtla318
türkoglan:

ALLAH AILESINE BAGISLASIN GÜZEL BIR KIZ YAZIK OLMUS

Yanıtla313
Gelsenkirchen Mobil-IOS:

Bu kadar abartmanın magazinleştirmenin bi anlamı yok Allah şifalar versin nice böyle durumda olanlar var onlarıda bi zahmet hatırlayıp dua edelim Rabbim bütün hastalara şifa versin onların Acısını azaltsın inşallah

Yanıtla212
...mobilWeb@haberler.com:

hiç de güzel bir haber değil . Ölüm haberini bekliyorduk

Yanıtla131
XmanmobilWeb@haberler.com:

YasaSa bile yazik omru felcli gececek. Tabi onada yasamak denirse. Yani yemegini bile birisi yedirecek.

Yanıtla73
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title