Haberler

Müzeyyen Senar'dan İyi Haber

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'in Urla ilçesindeki yaşlı bakımevinde bulunan Türk Sanat Müziği sanatçısı Müzeyyen Senar'ın sağlık durumunu iyiye gidiyor.

Urla ilçesindeki yaşlı bakımevinde bulunan Türk Sanat Müziği sanatçısı Müzeyyen Senar'ın kızı Feraye Işıl annesinin sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

HUZUREVİNDE YAŞIYOR

"Annemin hastalığı yok, yaşlılık tedavisi görüyor. 24 saat doktorların gözetiminde. Hemşireler sıvı alımında yardımcı oluyor " diyen Feraye Işıl, annesinin sürekli doktor gözetiminde bulunması için Urla'daki yaşlı bakımevini tercih ettiklerinin altını çizdi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan Işıl, annesini sık sık ziyaret ettiğini sözlerine ekledi.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Müzeyyen Senar Feraye Işıl Urla Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

müzik zinaNIN POSTACISIDIR..:

ihtiyarlara saygiliyiz, , ancak=hangi davaya hizmet etti, , hayirli bir evlatmi yetistirdi, , ne yapti peki, , ömrünü müzikle gecirdi, , , müzigin neye faydasi var, , insanlari yoldan cikarip zina etmeye kadar götüren, , tacizcileri körükleyen, , gayri mesruu hayati tesviik eden bir vasitadir, , ,

Yanıtla4212
SUNA Mobil-ANDROID:

ya bu abla daha yasiyomu Allah imanli gitmeyi nasib eder inşaAllah ibadet den zikreden uzak bi hayat yanlis ornek islama aykiri yasam Allah sonunu hayir etsin

Yanıtla286
Buğra Mobil-ANDROID:

Oley yaa, harikasınızzz, Kahrolsun cumhuriyet gazetesi

Yanıtla273
Erbaa'danMobil-ANDROID:

Acil şifalar diliyorum. kendisini çok severek dinliyorum:)))

Yanıtla120
......:

MADEM DOKTUR GÖZETİMİNDE BULUNMASI GEREKİYOR O ZAMAN HUZUR EVİ YERİNE HASTAHANEYE YATIRSINLAR

Yanıtla315
irfan bayraktar:

Eğer geri kalan ömrünü bilinci açık olarak geçirebilecekse nice uzun ömürler dilerim. Fakat yaşamı başkasına bağımlı olarak geçecekse Allah kolaylık versin derim.

Yanıtla010
HasanmobilWeb@haberler.com:

Arkadaslar hepimiz bu memleketin insanlariyiz kardesiz kirmayalim uzmeyelim birbirimizi allah birligimizi dirligimizi bozmasin

Yanıtla09
T.C Erdal Okyay:

Bu kışın sert geçmesinin tek sorumlusu Kemal Kılıçdaroğlu''dur bu böyle biline.

Yanıtla23
Kale06Mobil-IOS:

Sevdiğim Suna buraya yorum atan Suna değil

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title