Haberler

Myanmar'da İnsanlar Ucuz ve Besleyici Gıdalar İçin Sıraya Giriyor

Güncelleme:
Abone Ol

Myanmar'ın Yangon kentinde insanlar her gün saat 11.30'da son derece ucuz ve besleyici gıdaları yemek ya da paket servis almak için küçük, sade ve yardımsever bir restoranın önünde sıraya giriyor. 32 yaşındaki Tin Maung Kyaw tarafından dokuz aydır işletilen ve İngilizce adı 'Very Cheap' (çok ucuz) olan lokanta, çok ucuz fiyatlarla yemek sunuyor. Lokanta, ihtiyaç sahiplerine ise sefer tası bağışlayarak ihtiyaç sahibi yerel halkın sıkıntılarını hafifletiyor.

YANGON, 6 Temmuz (Xinhua) -- Myanmar'ın Yangon kentinde insanlar her gün saat 11.30'da son derece ucuz ve besleyici gıdaları yemek ya da paket servis almak için küçük, sade ve yardımsever bir restoranın önünde sıraya giriyor.

32 yaşındaki Tin Maung Kyaw tarafından dokuz aydır işletilen ve İngilizce adı "Very Cheap" (çok ucuz) olan lokanta, çok ucuz fiyatlarla yemek sunuyor. Lokanta, ihtiyaç sahiplerine ise sefer tası bağışlayarak ihtiyaç sahibi yerel halkın sıkıntılarını hafifletiyor.

Kaynak: Xinhua / Güncel

Myanmar Güncel Yangon Yaşam Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title