Haberler

Nalçacı: Amacımıza Ulaştık

Güncelleme:
Abone Ol

Malatya Günleri düzenlenen törenle sona erdi.

28 Ağustos Salı günü İstanbul Feshane'de açılan Malatya Günleri tanıtım etkinliği 2 Eylül Pazar günü sona ererken, etkinliğin son gününde plaket töreni düzenlendi.

Feshane'de stanların kurulduğu alanda düzenlenen plaket törenine kalabalık bir protokol topluluğu katılırken, törende bir konuşma yapan Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Malatya Günleri tanıtım etkinliğinin amacına ulaştığını söyledi. Etkinliği düzenlerken iki amaçlarının olduğunu belirten Nalçacı, bunlardan birincisinin yıllar önce Malatya'dan ayrılmış ve birbirini görmeyen Malatyalıları bir araya getirerek, Malatya havası teneffüs ettirmek, ikincisinin ise Malatya'yı Malatya dışındakilere tanıtmak olduğunu söyledi. 6 gün süren Malatya Günleri etkinliğinde bu amaçlarına ulaştıklarını kaydeden Nalçacı, Malatya insanının Evliya Çelebi'nin deyimiyle, hoş sözlü, güler yüzlü ve tatlı dilli olduğunu, 6 gün boyunca da Feshane'de Malatyalıların bu özelliklerinin yansıtıldığını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından, Malatya Günleri tanıtım etkinliğine katkı sunanlara teşekkür plaketleri verildi. Kalabalık bir vatandaş topluluğu ile protokol üyelerinin izlediği Plaket töreninin ardından defile düzenlendi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği defilede, geçmişten günümüze kıyafetler mankenler üzerinde izleyicilere sunuldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Malatya Belediyesi Murat Nalçacı İstanbul Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title