Haberler

Nallıhan'da "3. Çayırhan Maden, Balık, Kültür ve Sanat Festivali" düzenlendi

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde gerçekleştirilen 3. Çayırhan Maden, Balık, Kültür ve Sanat Festivali'nde sanatçı Betül Demir sahne aldı. Festivalde halk oyunları ve seymen gösterileri de sunuldu. Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkür etti ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde "3. Çayırhan Maden, Balık, Kültür ve Sanat Festivali" gerçekleştirildi.

Çayırhan Mahallesi'ndeki göl kenarında organize edilen etkinlikte, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında sanatçı Betül Demir sahne aldı. Sevilen şarkılarının yanı sıra marşları seslendiren Demir, festivale katılan bazı gazileri sahneye davet ederek katılımcılara alkışlattı.

Halk oyunları ve seymen gösterilerinin sunulduğu etkinlikte konuşan Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, kendilerinin her daim yanında olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkür etti.

Güngör, "30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bizlere bu ulusu hediye eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ertunç Güngör Mansur Yavaş Betül Demir Çayırhan Nallıhan Festival Politika ankara Kültür Güncel Sanat Maden Müzik Festival Sanat Kültür Müzik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title