Haberler

Nallıhan'da Meme Kanseri Farkındalık Semineri Düzenlendi

Güncelleme:
Abone Ol

Nallıhan Belediyesi ve Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliği ile meme kanseri konusunda farkındalık artırmak amacıyla düzenlenen seminerde uzmanlar, modern tedavi süreçleri hakkında bilgi verdiler.

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde Nallıhan Belediyesi ve Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliği ile meme kanseri konusunda farkındalığı artırmak amacıyla seminer düzenlendi.

Nallıhan Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminerde, Uzm. Dr. Bediz Kurt İnci ve Uzm. Dr. Elifcan Haberal modern tedavi süreçleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Programda konuşan Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör ise Meme Kanseri Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe katkı sağlayan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin doktorlarına teşekkür etti.

Seminerde Sosyal Hizmetler Uzmanı Arzu İncediş, hastaların tedavi sürecindeki sosyal hizmet konuları hakkında sunum yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nallıhan Belediyesi Meme Kanseri Meme Kanseri Nallıhan Etkinlik Eğitim Sağlık Güncel ankara Etkinlik Eğitim Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title