Haberler

Narin Güran cinayetinin sırrını battaniye çözecek! Ekipler çalışmalarını yoğunlaştırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın cinayetindeki sır perdesi henüz aralanamazken cesedin yok edilmesine suç ortaklığı yapan ve dün tutuklanan Nevzat Bahtiyar'ın, amca Salim Güran'ın aracıyla Narin Güran'ın cansız bedenini battaniyeye sarılı şekilde getirdiği ve o battaniyeyi yanında götürdüğünü anlatması uzmanların çalışmasını bu yönde yoğunlaştırdı. Battaniyenin hangi eve ait olduğu, üzerindeki çıkabilecek DNA örnekleri cinayetin aydınlatılmasına ışık tutacak.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kırsal Tavşantepe mahallesinde 21 Ağustos' tan beri kayıp olan Narin Güran'ın cesedine köyüne yaklaşık 2 km uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi kenarında çuval içerisinde bulundu. Küçük kızın cesedinin çuval içine konulup, üzeri taş ile ağaçla kapatılarak gizlenmeye çalışıldığı belirlendi. 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında amca Salim Güran tutuklanırken aile üyelerinin de aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alındı.

NARİN BATTANİYEYE SARILI GETİRİLDİ

Gözaltına alınan zanlıların sorguları devam ederken cinayete yardım ettiği ortaya çıkan ve dün tutuklanan Nevzat Bahtiyar'ın ifadesinde geçen bir detay Narin cinayetini aydınlatacak. Bahtiyar, Güran'ın yolda giderken korna ve selektör yaptığını, Güran'ın araçtan inerek eliyle yolcu koltuğunda bulunan battaniyeye sarılı Narin'in cansız bedenini göstererek "bunu yok edeceksin" dediğini anlatmıştı. Bahtiyar, Güran'ın aracında torba olup olmadığını sorduğunu, kendisi de aracından çuval çıkardığını battaniyeye sarılı Narin'i alıp, çuvalın içerisine birlikte koyduklarını kaydetmişti.

Narin Güran cinayetinin sırrını battaniye çözecek! Ekipler çalışmalarını yoğunlaştırdı

BATTANİYEYİ YANINDA GÖTÜRDÜ

Narin'i çuvala koyduktan sonra battaniyeye Güran'ın aracının ön koltuğuna koyduğunu söyleyen Bahtiyar, battaniyenin tek kişilik olduğunu, renklerini hatırlamadığını ifade etti. Küçük Narin'in cansız bedeninin sarılı olduğu battaniyenin kime ait olduğu, nereye götürüldüğü ve hangi evden çıktığı hakkında çalışma başlatıldı.

Narin Güran cinayetinin sırrını battaniye çözecek! Ekipler çalışmalarını yoğunlaştırdı

Sabah gazetesinde yer alan habere göre adı Murat Çınar Çatalca olduğu öğrenilen bir kişi, yaptığı yorumda Narin'in kaybolduğu gün amcasının aracında battaniyeye sarılı ve baygın halde olduğunu yazmıştı. Murat Çınar Çatalca ayrıca, Narin'in kaybolduğu gün benzin istasyonunda duran amcanın marketten yalnızca ıslak mendil aldığını da belirtmişti.

Narin Güran cinayetinin sırrını battaniye çözecek! Ekipler çalışmalarını yoğunlaştırdı

BATTANİYENİN BULUNMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Tüm bu ifadeler ışığında soruşturmayı yürüten birimler battaniyenin bulunması için çalışma başlattı. Narin'in cesedinin taşınmasına yardım eden Nevzat Bahtiyar'ın ifadeleri üzerine yoğunlaşan güvenlik güçleri battaniyenin bulunması için çalışma başlatıldı. Battaniye üzerinden alınacak DNA örneklerinin ve o battaniyenin kime ait olduğu sorusu cinayetin aydınlatılmasına büyük katkı sağlayacak.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Diyarbakır Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Yusuf Demirhan:

İşkenceyle hersyeyi ittaf etirin acımayın bunlara bukadar uğraşmayin elektige vurun tirnaklarimi dişlerini sokun zalime merhamet mazluma zulümdür

Yanıtla173
Ömer:

Bu cinayeti oyalama, zamana yayma peşindeler, uzun eller devrede.

Yanıtla044
Ozzy Bjk:

Ee tabi uzayacak ki yeni yapılan zamlar fark edilmesin. Marketlerde her şey zamlanmaya başladı.

02
Serkan Keleş:

80-90 lı yıllarda polislik yapmış emekli bir polisi görevlendirin adama da karışmayın çözsün cinayeti. Ne bu ya battaniye örneğiymiş yok ifade tutacakmış. O amcanın ağzı itiraf etmeyecekse suçunu neden var ?

Yanıtla238
Ömer:

Polislerin, jandarmanın, karakolun, askeriyenin bütün yetkileri elinden alınmış etkisiz eleman haline getirilmiştir. İsviçre' de kendi halkı bile polisden Allah'tan fazla korkarlar.

Yanıtla413
Ömer:

İfadeyi alandan ifadeyi veren korkmuyorki. Dinsizin hakkından ancak imansız gelir atasözü işletilmelidir.

Yanıtla015
Sema Birer:

Herşey belli artık

Yanıtla08
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title