Haberler

Narin'i dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayeti soruşturmasında 58 gün geride kalırken ortaya çıkan bir bilgi büyük ses getirdi. Narin'in cansız bedenini dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızının köyün eski muhtarının torunu tarafından kaçırılarak hamile bırakıldığı öğrenildi.

Narin Güran soruşturması iddianame aşamasına gelirken Güran ailesi ve Nevzat Bahtiyar hakkında hayrete düşüren yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

DOSYAYA YENİ BİR BELGE GİRDİ

Amca Salim Güran'ın avukatlığını üstlenen Onur Akdağ dosyaya yeni bir belge ekledi. Cinayetin seyrini değiştirebilecek nitelikteki belgede daha önce Nevzat Bahtiyar'ın kızının kaçırıldığı ve hamile kaldığı öne sürüldü.

Narin'i dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

ESKİ MUHTARIN TORUNU TARAFINDAN KAÇIRILMIŞ

Üstelik Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçıran kişinin eski muhtarın torunu olduğu belirtildi. Dosyada kız kaçırma meselesi ile ilgili iki aile arasında yaşanan olaylara yer verildi. İddiaya göre Bahtiyar'ın daha önce eski muhtarın torunu tarafından kaçırıldığı ve kızın hamile bırakıldığı belirtildi.

EVİNİ SİLAHLA BASIP BOĞMAYA ÇALIŞMIŞ

Bu nedenle Bahtiyar'ın eski muhtarın evini silahla bastığı ve boğmaya çalıştığı söylendi. Bu olaylar sırasında Salim Güran'ın da orada olduğu ve Bahtiyar'ı sakinleştirdiği iddia edildi.Nevzat Bahtiyar'ın kardeşi Askeri Bahtiyar'ın da o dönem orada olduğu eklendi.

Narin'i dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

12 KİŞİ HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Narin Güran cinayetiyle ilgili yargılamada ise, gözler anne Yüksel Güran, amca Salim Güran, ağabeyi Enes Güran ve Nevzat Bahtiyar'da olması bekleniyor. 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesi olayında 4 kişi baş şüpheli olarak belirlendi. Toplamda 12 kişi hakim karşısına çıkarılacak.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Narin Güran Diyarbakır Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (40)

ERKAN :

Ne biçim bir köymüş komple yakın gitsin

Yanıtla71K
MR CAMEL:

acilen o köydeki kızları kadınları toplayın kurtarın

Yanıtla12859
TheRamazan456 null:

ne Diyarbakırmış be

Yanıtla91526
Doğan METE:

Dallas gibi

Yanıtla6438
F.S.K. G.S:

hepsini içeri atın

Yanıtla7433
Maadet:

durun bakalım hikayeler.hikayeler. Ne alaka.oyle olsada o adam o köyde oturmaya devam ediyorsa. kiz davası sulh edilmiştir. Narin cinayeti ne alaka. Bakin hele nevzat a yıkacaklar.cinayeti.

Yanıtla20327
Cafer Dağ:

Bir tanesi de demiyor ki siz nasıl insanlarsınız ki köy gibi yerde her ev güvenlik kamerası takıyor? Böyle bir şey olabilir mi?

Yanıtla4200
şahabettin Ayyıldız:

Hiç bir cinayet, tecavüz, n mussuzluk savunulmaz malesef ülkemizde özellikle kadınlara ve çocuklara insanlık dışı yapılan haberleri duyuyoruz ne diyarbakırmış mış ne demek

Yanıtla15136
sade vatandaş:

olay seksenlerin dallas dizisine benzemeye başladı

Yanıtla6127
Murat Kara:

o köyü dsgitmalari lazım kız cocuklarini devlet korumasına almak lazımdır elzemdir

Yanıtla013
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title