Haberler

Narin'in amcası neden tutuklandı? Adalet Bakanı Tunç canlı yayında açıkladı

Güncelleme:
Abone Ol

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da 14 gündür kayıp olan Narin'in amcasının şüphe üzerine tedbir amaçlı tutuklandığını söyledi. Bakan Tunç "Tutuklama bir tedbir. Amcanın tutuklanmasında öldürme şüphesi değil, kişiyi hürriyetinden bırakma şüphesi de var. Diğer deliller ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Temennimiz Narin'e sağ salim ulaşmak" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, 21 Ağustos'ta Narin Güran'ın merkez Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

AMCASI TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Gözaltına alınan Tavşantepe Köyü Muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası olan S.G, jandarmadaki işlemlerinin ardından dün çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

BAKAN TUNÇ CANLI YAYINDA KONUŞTU

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, katıldığı canlı yayında Narin'in amcası S.G.'nin tutuklanma nedenini açıkladı. Özel bir televizyon kanalında soruları cevaplayan Bakan Tunç'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: "Narin'le ilgili soruşturma devam ediyor. Narin'e henüz ulaşılamadı. Bir takım deliller toplandı, ifadeler alınıyor. DNA tespitleri var.

"KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN BIRAKMA ŞÜPHESİ DE VAR"

Tutuklama bir tedbir. Amcanın tutuklanmasında öldürme şüphesi değil, kişiyi hürriyetinden bırakma şüphesi de var. Diğer deliller ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Temennimiz Narin'e sağ salim ulaşmak.

"KOMUTANIMIZIN HANGİ GEREKÇEYLE SÖYLEDİĞİNİ BİLEMİYORUZ"

Güvenlik güçlerimizin yaptığı araştırmalar var. Oradaki komutanımızın hangi gerekçeyle söylediğini bilemiyoruz. Ağabeyiyle ilgili bir vücudundaki izlerle ilgili biri tespit edilemedi diğerinin kendisine ait olduğu belirlendi."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Yılmaz Tunç Yılmaz Tunç Diyarbakır Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

Karahan Elmas:

Bence amca aynı zamanda Narin'in öz babasıdır.

Yanıtla4721
Eclipse Moon34:

Sağlam bir delil olmaz ise yargıya bile gitmez bu olay çünkü suçlama cinayet ama asıl delil yok yani ceset yok ceset yok ise dava yok dna kan her neyse farketmez bulunmaz ise dava düşer dosya açık kalır o sebep ile konuşmuyor kimbilşr nereye sakladı

Yanıtla147
bekir yapici:

bu isin icinde bir oyun var gibi cünki celiskili ve cesitli söylentiler ve o bölgede köylülerin konusmasini önleyen bir güc var deniyor, ben hic bir aciklama yapilmadan niye haber yasagi geldi onuda anliyamiyorum, bu anayasamizda belirtilen halkin haber alma özgürlügüne aykiri degilmi , eger herhangi yalan yanlis haber bir sahis veya kurum olursa bunun adli karsiligi ve yargi savcilik makami bu yüzden var

Yanıtla923
Hikmet Demirci:

Birilerinin desteği ile terör örgütüne teslim edilmiş olması da mümkün olabilir mi diye sorma ihtiyacı hissettim.

00
XYZ:

Yani sadece öldürme şüphesi yetmiyor, tutuklamak için kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak da gerekiyor ve bu saçma açıklamayı adalet bakanı yapıyor. Akıllara zararsınız...!

Yanıtla516
abdurrahman Şimşek:

Müge anlı olsaydı şimdiye kadar beli olurdu

Yanıtla145
Rüstem Köroğlu:

Terör örgütleri de işin içinde olabilir çocuk kaçırma diye düşünüyorum.

Yanıtla48
Hikmet Demirci:

Terör örgütleri kaçırdıysa bile birilerinin yardımı muhakkak olmuştur. Böyle bir şüphe sebebiyle yayın yasağı gelmiş olabilir. Terör örgütü işin içindeyse devletin sorumluluğu da doğar.

00
İbrahim İslam:

bu hayat hep keder hep dert değil ki dolar 34 lira oldu diye ağlamak dertlere care değil ki daha mutlusu var mi ki sigarası alkolu kötü alışkanlıği olmayanlardan gün gelir alkol yasaklanir serbest piyasa kaldırılır devlet fiyatlari belirler kurt kuzuyla gezer

Yanıtla110
Aslan Yıldız:

o adam Narin in babası degilse bizde ne olalım

Yanıtla31
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title