Haberler

Ne diyeceği merak konusuydu! İmamoğlu'ndan Kurum'un Çevre Bakanı olarak atanmasına ilk yorum

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde 1 milyon oy fark attığı Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanmasıyla ilgili paylaşımda bulundu. Ne diyeceği merak konusu olan İmamoğlu, "Yerel seçimde İstanbul'da yarıştığımız Sayın Murat Kurum'a, yeniden atandığı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevinde üstün başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'da birbirine rakip olan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaklaşık 1 milyon oy fark atmayı başardığı Murat Kurum, Resmi Gazete'de yayımlanan kararla önceki gün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak atandı.

YAPACAĞI YORUM MERAK KONUSUYDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla aylar sonra yeniden bakanlığa geri dönen Murat Kurum içinse Ekrem İmamoğlu'nun yapacağı yorum merakla bekleniyordu.

"ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM"

Dün akşam saatlerinde X sosyal medya platformundaki hesabından bir paylaşım yapan İmamoğlu"Yerel seçimde İstanbul'da yarıştığımız Sayın Murat Kurum'a, yeniden atandığı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevinde üstün başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ne diyeceği merak konusuydu! İmamoğlu'ndan Kurum'un Çevre Bakanı olarak atanmasına ilk yorum

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

İklim Değişikliği Ekrem İmamoğlu Murat Kurum İstanbul Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (30)

ARSLANOĞLU Hakan:

İmamoğlu'nun Kurum' a Üstün başarılar dilemesine gerek yok. Kurum zaten çok başarılı. Başarılarının artması dileklerinde bulunması gerekirdi.

Yanıtla872202
Hakan:

İmar affı ile depremden yıkılan binaların başarısından bahsediyorsun herhalde.

104543
Kent Blue:

Bir kaç başarısını söylersen bizde öğrenmiş oluruz hakan bey çürük binalara imar barışı getirdiğini biliyoruz diğerleri nedir?

64379
Hsn:

Hakan,bina imar affıyla yıkılmaz çürük yapıldığı için yıkılır,adamlar zamanında yapmış binaları kentsel dönüşüme girdiğinde hak kaybı yaşanmasın diye kayıt altına alındı imar affı ile,2000 öncesi yapılan binalara bak bakalım büyük çoğunluğu kaçak ne planı var ne projesi yık yıkabiliyorsan bakalım Türkiye'nin çoğunu altından kalkabilecekmisin,her sokakta evlerin çoğunluğu plansız projesiz burda atıp tutmak kolay

17694
ferhat yörük:

Hakan m.alı imar affından affedilmeyene kadar kaçak yapı geçiyordu yıkılan evler. Hatay belediyesi yıksaydı niye beklemiş o zaman

2973
Komando Türk:

gerçekten cahille tartışmak zor. imar barışı ile imar veremedikleri binaları da imara açıp insanları öldürdüler. bunu anlamak çok zor olmasa gerek. mesela Malatya da depremde yıkılan tren garden rezidans. onlarca kişi öldü. kimin imzası ve yetkisiyle acaba. yıllardır imar verilmeyen binaya imar affı ile rezidans yaptılar

1556
Fatih Kahreman:

hakan yok ondan bahsetmiyor sen yanlış anladın hatayda kentsel dönüşüme zamaninda şiddetle karşı çıkan zihniyetten bahsediyor hani meclis kürsüsünden yumruklayarak bağıra bağıra kentsel dönüşüme karşı çıkan bir zihniyet vardıya sen hatırlamadığın için bilmezsin yaz cikiyor

1945
ahmet zengin:

ARSLANOĞLU Hakan biraz et ye et

830
Abdullah Uçar:

Başarı derken nerede nasıl niçin sorularına cevap ver ilk önce sende onun gibi soba kurumu olmada

812
osman kara kara:

Bu adamdan ancak üstün biad perfonmansı görürsün.

Yanıtla32133
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title