Haberler

Nebahat Çehre: Yılmaz Güney'in Mezarına Hiç Gitmedim

Güncelleme:
Abone Ol

'İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme' programına konuk olan Nebahat Çehre, eski eşi Yılmaz Güney'in mezarına hiç gitmediğini söyledi.

Cine5 'te yayınlanan 'İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme'ye dün akşam sinema dünyası ve ekranların sevilen ismi usta oyuncu Nebahat Çehre konuk oldu. Çehre, programda eski eşi Yılmaz Güney'in mezarına hiç gitmediğini söyledi.

Nebahat Çehre'nin 1967-68 arasında evli kaldığı büyük aşkı Yılmaz Güney 1984'te Paris'te ölmüş ve oraya gömülmüştü.

"YILMAZ'IN MEZARINA HİÇ GİTMEDİM"

Nebahat Çehre; "Paris'e çok sık giderim. Ama Yılmaz'ın mezarına hiç gitmedim" dedi.

'İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme' programına konuk olan Nebahat Çehre, eski eşi Yılmaz Güney'in mezarına hiç gitmediğini söyledi.

'Paris'e çok sık giderim ama mezarına gitmedim. Kızı Elif'le görüşüyorum. Teklif etmedi ben de gitmedim. Bir gün gideceğim.'


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İpek Tuzcuoğlu Nebahat Çehre Yılmaz Güney Paris Medya Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (30)

Gülse:

Bu adam bir yargıcı öldürdü. Hiç yoktan küçük bir münakaşadan çekti silahını herkesin içinde vurdu, kabadayı misali. . Yani katil, nedir bu pohpohlamalar, ayıp be İlla yargıcın ailesinin ortaya çıkıp, siz utanmıyor musunuz, demesi mi gerekiyor. Ya bu hanımefendiye attığı dayaklara ne demeli?Masum insanların katili olanlar ne olursa olsun taltif edilmemeli, isterse allamei-cihan olsun. Ayıp, oturun oturduğunuz yerde.

Yanıtla3752
Gülse:

Bu adam bir yargıcı öldürdü. Hiç yoktan küçük bir münakaşadan çekti silahını herkesin içinde vurdu, kabadayı misali. . Yani katil, nedir bu pohpohlamalar, ayıp be İlla yargıcın ailesinin ortaya çıkıp, siz utanmıyor musunuz, demesi mi gerekiyor. Masum insanların katili olanlar ne olursa olsun taltif edilmemeli, isterse allamei-cihan olsun Ayıp, oturun oturduğunuz yerde.

Yanıtla4544
DeniztsMobil-ANDROID:

Senin ne işin var yılmaz güney yanında o bizden biri senin gibi ne oldum delisi değil onun üzerin den reklam ve prim yapma

Yanıtla3133
mahlaMobil-ANDROID:

Bence de gitme zaten. Rusyanın maşası olmuş aslında emperyalizme karşı savaşırken de bunun abd nin oluşturmuş bir oluşum olduğunu bilemeyen genç delikanlılar bunlar. Kendileri emperyalizme teslim olmuşlar farkında değiller. Gitmemen isabet olmuş.

Yanıtla2822
Halil Çoşkun:

Yılmaz Güney katildir. Ve Nebahat Çehre yi istanbul Hilton otelinde tabanca elinde kovalamıştır neredeyse halk kahramanı olacak. Ahmet Kaya gibi çok yüceltildi. Paristeki büro kapısında Türkler ve köpekler giremez fotoğraflarını unutmadık(A. Kaya nın)Türk OLmayanlar Madalya bile veriyorlar.

Yanıtla2420
Objektif:

Siz olsanız kafanızda atış talimi yapan eşinizin mezarına gider misiniz?Bir kez dürüst olun. Olaya tek taraflı bakmayın.

Yanıtla1427
Kenan Mobil-IOS:

Gitme zaten gitsen seni bu halde görse mezarından çıkar öldürür seni sen kimsinki oraya gitçen

Yanıtla1721
güven:

sen yılmaz güneyin mezarına gitmeyi hak etmemişsindir

Yanıtla335
RAMSAY:

çok vefalı bir eşmişsin tabi yılmaz güney ünlü iken birlikte oldun adam ölünce herşey de bitti işiniz gücünüz para menfaat

Yanıtla232
yalnizmobilWeb@haberler.com:

yilmaz abi nebahat in boyle karektersiz oldugunu bilseydi acaba basindaki elmayami nebahatami sikardi

Yanıtla1024
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title