Haberler

New York'ta otopark çöktü! 1 ölü, çok sayıda yaralı var

Güncelleme:
Abone Ol

New York'un Manhattan bölgesinde kapalı otopark çöktü. Çökme esnasında binanın enkazından parçaların göğe doğru yükseldiği ve insanların çığlık attığı tespit edildi. İlk belirlemelere göre 1 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

New York İtfaiye Departmanı (FDNY) tarafından yapılan açıklamaya göre, Manhattan'ın güney bölgesinde, bir otopark kısmen çöktü.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İlk belirlemelere göre 1 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı. İtfaiye yetkilileri, binada altı işçinin bulunduğunu, bunlardan dördünün hastaneye kaldırıldığını, birinin ise tıbbi müdahaleyi reddettiğini kaydetti.

New York'ta otopark çökmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti

ÇIĞLIK SESLERİ YÜKSELDİ

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, çökme esnasında binanın enkazından parçaların göğe doğru yükseldiği ve insanların çığlık attığı tespit edildi. Yakın bölgede bulunan Pace Üniversitesi, olay nedeniyle dersleri iptal ettiğini, can güvenliği için öğrencilerin bölgeden uzak durması gerektiğini duyurdu.

New York'ta otopark çökmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti

New York'ta otopark çökmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti

Kaynak: AA / Güncel

Manhattan New York Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title