Haberler

Nida Eliz Üstündağ Yüzmede Dünya Şampiyonu

Güncelleme:
Abone Ol

125 yıllık geçmişi ile Türkiye'nin en köklü liselerinden biri olan Ankara Atatürk Lisesi başarılarına bir yenisini daha ekledi.

ANKARA ATATÜRK LİSESİ ÖĞRENCİSİ NİDA ELİZ ÜSTÜNDAĞ YÜZMEDE DÜNYA ŞAMPİYONU

9-10 Nisan'da, İsrail'in Herzilya şehrinde, Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından düzenlenen, Dünya Okullar Arası Yüzme Şampiyonası'nda Ankara Atatürk Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Nida Eliz ÜSTÜNDAĞ, 50 metre kelebekte bayanlar 1.si, 100 metre kelebekte bayanlar 1.si ve 200 metre serbestte bayanlar 3.sü oldu. Şampiyonada 14-17 yaş arasından çeşitli ülkelerin liseli yüzücüleri yarıştı.

Yapılan açıklamada Erol Üçer, alınan bu sonuç karşısında çok mutlu olduklarını, Atatürk Liseli gençlerin voleybol, basketbol ve santrançta da önemli başarılar yakaladıklarını belirttikten sonra Nida Eliz ÜSTÜNDAĞ'ın ülkemizi en güzel şekilde temsil etmesinden büyük gurur duyduklarını söyledi. Başarılı öğrencilere, her zaman destek olacaklarını belirten Erol Üçer ; "Öğrencimiz tüm arkadaşlarına örnek teşkil edecek şekilde hem eğitiminde hem de yüzme dalında çok başarılı bir çizgi yakalamıştır, kendisini başarılarından dolayı kutluyor, devamının sağlanması için Vakıf olarak yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bu haklı gururu bize yaşattığı için de kendisine teşekkür ediyoruz." dedi.

1985 yılından bu yana, kuruculuğunu GAMA Holding Onursal Başkan Erol Üçer'in yaptığı Atatürk Lisesi Eğitim Vakfı tarafından başarılı öğrenciler desteklenmektedir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Erol Üçer Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title