Haberler

Son dakika haberi... 'Korona' Niğde sokaklarında

Güncelleme:
Abone Ol

Edinilen son dakika haberine göre NİĞDE'de, üzerinde 'korona' yazılı yeşil kostüm giyen bir kişi, vatandaşların yoğun olduğu yerleri gezerek koronavirüs konusunda uyarılar yaptı.

NİĞDE'de, üzerinde 'korona' yazılı yeşil kostüm giyen bir kişi, vatandaşların yoğun olduğu yerleri gezerek koronavirüs konusunda uyarılar yaptı. Niğde Belediyesi tarafından  farkındalık oluşturmak için düzenlenen etkinlikte, üzerinde 'korona' yazan yeşil renkli kostümle bir kişi yoğun caddeleri gezdi. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında gezinen maskot, vatandaşları maske, mesafe ve hijyen konusunda uyardı. Belediye bünyesinde görev yapan maskot Emre Battal, vatandaşları bilinçlendirmeye çalıştıklarını belirterek, "Maske takmayan vatandaşlarımızı uyardık. Banka kuyruklarındaki ve dükkanlardaki vatandaşları sosyal mesafe konusunda uyardık. Halkımızı bilinçlendirmek için çalıştık" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Niğde Belediyesi Koronavirüs Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title