Haberler

Nur İlim ve Eğitim Vakfı'ndan Manalı Söyleşi

Güncelleme:
Abone Ol

Nur İlim ve Eğitim Vakfı'nın düzenlediği 'Peygamberimizin Bir Günü' adlı program Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Nur İlim ve Eğitim Vakfı'nın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programı, Yazar Metin Karabaşoğlu'nun konuşmasıyla devam etti. Karabaşoğlu, Peygamber Efendimizin yaşadığı büyük olaylardan ayakta nasıl dimdik durabildiğini anlattı ve gündelik hayattaki davranışlarının çok etkili olduğunu dile getirdi. Hz. Peygamber'in modern bilim içerisinde insanlara duygusal yönden anlatıldığını; ancak Peygamber Efendimizin aklını nasıl kullandığının da bilinmesinin çok önemli olduğunu vurguladı. Programın son bölümünde ise Kültür Bakanlığı Sanatçısı Mehmet Akça, söylediği eserlerle davetlilerin hoşça vakit geçirmesini sağladı. Programı BEYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan Danışmanı Hayati Makine ve Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük de izledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Metin Karabaşoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title