Haberler

Saniyeler içinde can veren baba kız yan yana toprağa verildi

Güncelleme:
Abone Ol

Gaziantep'te ailesiyle pikniğe giden Hamit Çelik, serinlemek için sulama göletine giren kızının çırpındığını görünce suya atladı. Kısa süre sonra gözden kaybolan baba ile kızının cansız bedenlerine ulaşıldı.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde sulama göletinde boğulan Hamit Çelik (38) ile kızı Gönül Çelik (14), yan yana toprağa verildi.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Hamit Çelik, eşi ve 3 çocuğuyla piknik yapmak için motosikletiyle Balıkalan Mahallesi'ndeki sulama göletine gitti. Aile piknik yaparken Gönül Çelik, sıcak havadan bunalıp, gölete girdi. Hamit Çelik, bir süre sonra suda çırpındığını gördüğü kızını kurtarmak için gölete girdi. Kısa süre sonra baba ile kızı, gözden kayboldu. İhbarla gelen ekiplerin 2 saatlik çalışmasının ardından baba ile kızın cansız bedenlerine ulaşıldı.

Otopsi sonrası cenazeler, yakınlarına teslim edildi. Hamit Çelik ile kızı Gönül Çelik, Şatırhöyük Mahallesi'ndeki cenaze namazının ardından yan yana defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Hamit Çelik Gaziantep Nurdağı Güncel Yaşam Baba Yerel Haberler Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Adem:

Milyon defa girmeyin böyle sulara deseler de boş

Yanıtla4143
1gerceklerinsesi:

Yav adam kızının öyle tehlikeli bir yerde yüzmesine izin verir mi? Ha kirva?

Yanıtla1837
Son Yörük:

Allah rahmet eylesin ikisinede kolay degil.Boyle bir yere gittiginizde mutlaka cankurtaran simidi gibi birseyle girin suya nekadar iyi yuzucude olsaniz kramp girebiliyor ayaga aniden yorulabiliyorsun hergun suya giren insanlar degiliz ayda yilda bir gidiyoz hersey olabilir kendine hicbir zaman cok guvenmicen tedbirini alcan.

Yanıtla146
XYZ:

Göletler insan yapımıdır. İçlerinde pervaneler, ağaç gövdeleri, dallar var. Buralara girilmez. Gözümüzün önünde baba oğul gitti

Yanıtla137
orhan duz:

Ya arkadaş bu anne babalar kendinizi neden geliştiriyor milyon defa bu olaylar oldu hala aynı hatalar

Yanıtla124
Cem Demirkaya:

çok üzüldüm Rabbim Rahmet Eylesin yasaklı yerlere girmeyin lütfennnnnnn

Yanıtla019
Aslan Öztürk:

Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun Zor diyim saygılarımla

Yanıtla04
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title