Haberler

Nusaybin Belediye Başkanı Gökkan Taburcu Oldu

Abone Ol

Türkiye ile Suriye arasında güvenlik amacıyla örülen istinat duvarının durdurulması için mayınlı alanda 9 gün boyunca açlık grevi yapan ve dün itibarıyla açlık grevini sonlandırarak hastanede müşahede altında alınan Nusaybin Belediye Başkanı Ayşe...

Türkiye ile Suriye arasında güvenlik amacıyla örülen istinat duvarının durdurulması için mayınlı alanda 9 gün boyunca açlık grevi yapan ve dün itibarıyla açlık grevini sonlandırarak hastanede müşahede altında alınan Nusaybin Belediye Başkanı Ayşe Gökkan, taburcu oldu.

Hastane çıkışında Gökkan, partiler ve belediye çalışanları tarafından karşılandı. Barış ve Demokrasi (BDP) Partisi Nusaybin İlçe Başkanı Abdulbari Eren, dünkü olaylarda hasta taşıyan ambulansa bir saldırı yapıldığını belirterek, bu mesleğin kutsal bir meslek olduğunu belirtti. Eren, "Görevini yapan sağlık çalışanlarına bu saldırıları doğru bulmuyoruz ve bu saldırıyı kınıyoruz" şeklinde konuştu.

Eren'den sonra konuşan Belediye Başkanı Ayşe Gökkan, 100 yıldır halklar arasında konulan bu sınırların kaldırılmasının kolay olmadığını kaydetti.

Eren, daha sonra kendileriyle ilgilenen hastane çalışanları ve doktorlara teşekkür etti. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ayşe Gökkan Nusaybin Türkiye Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title