Haberler

Nusaybin Belediye Başkanı Kaya Tutaklandı

Güncelleme:
Abone Ol

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, 'öz yönetim' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Belediye Başkanı DBP'li Sara Kaya, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde 'öz yönetim' soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra mahkeme tarafından adli kontrol kararıyla serbest bırakılan Belediye Başkanı DBP'li Sara Kaya, savcılığın itirazı üzerine bugün yeniden gözaltına alındı. Kaya, sevk edildiği adliyede Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

ADLİ KONTROL TALEBİYLE SERBEST KALDI

Mardin'in Nusaybin İlçesi Belediye Başkanı Sara Kaya, geçen Cuma günü 'öz yönetim' açıklaması nedeniyle polis tarafından gözaltına alındı. Polisteki soruşturmasının ardından adliyeye sevk edilen Kaya, savcılıktan tutuklanma talebiyle sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nde adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

SAVCILIĞIN İTİRAZI ÜZERİNE GÖZALTINA ALINDI

Mahkemenin serbest bırakma kararına savcılığın itiraz etmesi üzerine Sara Kaya, bugün akşam saatlerinde polis tarafından gözaltına alındı. Kaya, daha sonra adliyeye sevk edildi.

SEVK EDİLDİĞİ ADLİYEDE TUTUKLANDI

Nusaybin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın serbest bırakılmasına itiraz ederek Sulh Ceza Hakimliği'ne tutuklama isteminde bulunmasının ardından belediyedeki makamında gözaltına alınan Nusaybin Belediye Başkanı Sara Kaya, sevk edildiği adliyede Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bekir Kaya Sara Kaya Nusaybin Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (127)

UMUT:

HALKIN OZ YONETIMINI BASKIYLA KATLIAMLARLA SUSTURMAK ISTEYENLER SONUNDA KAYBEDECEKLER

Yanıtla8526
...:

Umut kardes sen kac yasindasin yaa bende kurdum mutluyum arkadas devletin her imkanlarindan faydalaniorum devletin isinde calisiorum ne bir dislanma ne bir hor gorulmem var siz neyin pesindesiniz senne oz yonetiminden bahsediosun su vatan bize en buyuk nimet yapmayin allah askina su at gozluklerini cikarin yapilan oyunlarin farkina varin...

112
lice21:

Biz ozgur olmadikca , sizede dunyayada rahat yok.bunu kafaniza sokun.ne Saddam lar , esad lar gorduk ! Uzunbacakli Jack ve tayfasinida tarihe gomecegiz !

Yanıtla4520
Hakan:

ASKER VE POLIS SIZI HERGUN ÖZGURLESTIRIYOR..ETELI TERORISTLER DAHA NE ÖZGURLUGU:))))))

414
Oğuz elazığ:

Devlete baş kaldıranın hesabı sorulmalıdır. Sen müsLüman kadınsan evinde otur eşine ve çocuklarına iyi bakki çocukların bu devlete güzel hizmet etsin

Yanıtla1446
CEVAP:

APTAL KARI ISTIYORSUN ERKEKSIN YA COK ÖNEMI ÖNÜMÜZDEKI ORGAN

21
İSMİNİZ:

Akp Umarım bunları daha sonra yine salmaz. Tüm Kcklıları çıkartan akp şimdi onları toplama peşinde

Yanıtla3025
HACI:

ISINIZE GELMEYENI TUTUKLUYORSUNUZ SIZI KIM TUTUKLAYACAK HESAP YAPIYORMUSUNUZ:

Yanıtla407
Türk:

Sen değil. Ismini haci yazip pkkliliğini mi örtmek istiyon

511
Çılgın Ca:

İşimize gelmeyen bu vatan ın ekmeği ni yiyip herşeyi nden yararlanmak ve sonrada ihanet etmekse ewt İHANET İŞİMİZE gelmiyor o yüzden tutukluyoruz dikkat et senide tutuklamasınlar sonra içerde gardiyan polis üzerinde fantazi lerini denerler deme di deme haaa

00
Tüm 127 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title