Haberler

Nusaybin'de piknikte boğulan çocuk hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Mardin'in Nusaybin ilçesinde ailesiyle gittiği piknikte dereye giren Muhammed Muta (4), boğulma tehlikesi geçirdi ve hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

MARDİN'in Nusaybin ilçesinde ailesiyle gittiği piknikte girdiği derede boğulma tehlikesi geçiren Muhammed Muta (4), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, dün Nusaybin ile Midyat ilçeleri arasındaki Beyazsu mesire alanında meydana geldi. Ailesiyle pikniğe giden Muhammed Muta, dereye girdi. Bir süre sonra ailesi Muhammed'i suda hareketsiz bulup, çıkardı. İhbarla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Muhammed'in duran kalbi, sağlık ekiplerin müdahalesiyle tekrar çalıştırıldı. Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Muhammed, buradan Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Muhammed, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Muhammed Muta'nın cansız bedeni, hastane morguna kaldırılırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Acil Durum Nusaybin Hastane Mardin Güncel Yaşam Çocuk Acil Durum Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title