Haberler

Nusaybin'de Bir Patlama Daha: 1 Asker Şehit, 6 Asker Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Bugün 2 askerin şehit düştüğü Mardin'in Nusaybin ilçesinde, PKK'lıların bir binaya yerleştirdiği patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 1 asker daha şehit oldu, 6 asker yaralandı.

Sabah saatlerinde bir binaya yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 2 askerin şehit düştüğü Mardin'in Nusaybin'de akşam saatlerinde bir patlama daha oldu. Olayda bir asker şehit olurken 6 asker de yaralandı.

ÜÇÜNCÜ PATLAMA

Sabah saatlerinde Nusaybin Abdulkadirpaşa ve Dicle Mahallesi'nde meydana gelen 2 ayrı patlamada 2 askerin şehit olması, 6 askerin de yaralanmasının ardından akşam saatlerinde de bu kez Yenişehir Mahallesi'ne meydana gelen 3'üncü patlamada 1 asker şehit olurken, 6 asker de yaralandı.

YARALI 6 ASKER TEDAVİ ALTINDA

İlçenin Yenişehir Mahallesi Çağ Caddesi'nde ilerleyen güvenlik güçleri, arama yapmak üzere bir eve girdi. Ancak eve teröristlerce önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu meydana gelen patlamada henüz kimliği öğrenilemeyen 1 asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı. Yaralılar hemen Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

ŞEHİT SAYISI 3'E ÇIKTI

Nusaybin İlçesi'nde bugün tuzaklanan patlayıcı ve roketatarlı saldırıda şehit olan askerlerin sayısı 3'e, yaralı sayısı da 12'ye çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mevlüt Çetinkaya Nusaybin Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (67)

vatan hayinleri çözüm çok 1:

Operasyonla terör bitmez her evde 46 kişi yaşıyorlar ölen teröristin yerine başkası geçiyor. Hepsi pkk sempatizanı, bence hepsi sürgün edilsin. Boşalan yerlerinede sırf Müslüman oldukları için zulüm gören Türk kardeşlerimizi getirip yerleştirelim. Onbin Ahıska Türkü, Onbin Kırım Türkü, Onbin Tatar Türkü, Onbin Kafkas Türkü, Onbin Uygur Türkü, Onbin Bayırbucak Türkleri bu kardeşlerimizi getirip yerleştirelim. Hem vatan hayinlerinden kurtulmuş oluruz hemde zulüm gören Türk kardeşime yardm ederiz

Yanıtla18133
UZMAN ÇAVUŞ:

eniştem nusaybınde uzman, dedığı laf şU. ASKER SAVAŞMAK İSTEMIYOR ISTIFALAR ÇOĞALDI. RTE gencecık ınsanları kıyıma yoluyor, akp yandaşları saklıyor.

Yanıtla483
yaz:

savaşmak istemeyen bu milletinn parasınıda yemesin savaşacak adam çok

302
urfa:

aynen dogru komşumun oglu istifa etti geldi daha yeni

032
vatan hayinleri çözüm çok 2:

İngiltere irayı nasıl perişan etti biliyormusunuz. Ülke içinde veya dışında iraya sempati dahil duyanı vatandaşlıktan çıkartıp sürgüne gönderdi. Kendi ülkesindede bizat kraliçeye bağlı, sadece ondan emir alan bir teşkilat kuruldu temizleyici bir tim. İstibarat desdekli bu tim nerde ira üyesi varsa evinde bulup temizledi hep faili meçhul kaldı ama bilen biliyordu. Bence Türkiyedede böyle bir teşkilat kurulsun birde yeni bir kanun çıksın kimki pkkya sempati bile duyuyorsa ömür boyu sürgün edilsin

Yanıtla770
Hoca:

Taş üstünde taş baş üstünde baş kalmayıncaya kadar terörle mücadele denildi gerekenler herhalde yeterince yapılmıyor Türk''ün sabrı taşmak üzere olan onlara olur

Yanıtla1655
Adınızı Yazın:

Ekmeğinin peşindeki masum insanları bu şekilde katleden teroristlerin tüm eshabı yaranı aynı şekilde mayınlarda patlatılsın !!!

Yanıtla1948
ak dediler kara çıktı:

millet şehit derdinde akp ve rte başkanlık ve yeni anayasa derdinde

Yanıtla156
KAPTAN:

GERILLAYDI SAV$CIYDI DIRENI$CIYDI PEH PEH KAFASINA 2 TANE CAKINCA YOK KIMSE KALMADI ÖNCEDEN TUZAKLADIKLARI BOMBALARDAN BA$KADA KIMSE KALMADI ARTIK ASKERIMIZ KÖPEKLERLE ARAMAK ZORUNDA KALDI NE SAVASCIYMI$ ASKERIMIZI KAR$ILARINDA GÖRÜNCEYEKADARMI$

Yanıtla2724
WANLI:

TÜRKÜN GÜCÜ AMED SPORA YETİYOR

Yanıtla644
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title