Haberler

Öcalan Ev Hapsi İstiyor

Güncelleme:
Abone Ol

İmralı Adası'nda hükümlü bulunan Abdullah Öcalan ile görüşen kardeşi Fatma Öcalan, ağabeyi Abdullah Öcalan'ın ev hapsi istediğini söyledi.

İmralı Cezaevi'nde ömür boyu hapse mahkum edilen Abdullah Öcalan'ın kardeşi Fatma Öcalan, ağabeyi ile görüşmek için gittiği İmralı Adası'ndan döndü. Fatma Öcalan, ağabeyi Abdullah Öcalan'ın ev hapsi istediğini söyledi.

GAZETE, KİTAP VE İÇ ÇAMAŞIRI GÖTÜRDÜ

Bugün sabah saatlerinde Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı'na gelen Abdullah Öcalan'ın kardeşi Fatma Öcalan, Fatma Öcalan'ın kızı Dilek Öcalan, İmralı'da hükümlü bulunan Cumali Karsu'nun kardeşi Pervin Oduncu ve Şeyhmus Poyraz'ın kız kardeşi Felek Cızlaşmak, görüş için İmralı Adası'na gitti. Fatma Öcalan'ın ağabeyine kitap, gazete ve iç çamaşırı götürmesi dikkat çekti.

"ÖCALAN EV HAPSİNE ÇIKMAK İSTİYOR"

Abdullah Öcalan ile görüştükten sonra bir açıklama yapan Fatma Öcalan, aile içinde konuştuklarını ifade ederek, ağabeyinin cezasını ev hapsi verilerek çekmek istediğini ifade etti. Zorlukla adaya gittiğini ifade eden Fatma Öcalan, Abdullah Öcalan'ın uzman çavuşların kaçırılması ile ilgili bir açıklama yapmadığını söyledi.

"BEN ÇOK EZİYET ÇEKTİM"

Ağabeyiyle seçim sonuçlarıyla alakalı da görüştüklerini ifade eden Fatma Öcalan, "Seçimlerle ilgili iyi yaptıklarını, birçok belediye başkanlığını almalarının iyi olduğunu söyledi. Kaçırılan uzman çavuşlarla ilgili bir şey konuşmadık. Ev hapsini istedi. Buradan çıkarsalar daha iyi görüşürüz dedi. Ben yolculuk sırasında çok eziyet çektim. Ayaklarımı şeker vurmuş, çok zorluk çektim" diye konuştu.

Açıklamanın ardından Fatma Öcalan, diğer mahkum yakınlarıyla birlikte kendilerini bekleyen özel otomobile binerek İstanbul'a hareket etti. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Öcalan İmralı Adası Dilek Öcalan Gemlik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (165)

ODRduygu35sal@hotmail.com:

YARADILANI SEV YARADANDAN ÖTÜRÜ AMA....BU SIFAT BENİ ALLAHIN VARLIĞINA İSYAN ETTİRİYOR

Yanıtla7929
İHSAN MUŞLUkuru.hasan@hotmail.com:

ALLAHIN VARLIĞINA İSYAN EDECEĞİNE BEBEK KATİLİ İLE PAZARLIĞA OTURANLARA İSYAN EDERSEN DAHA HAYIRLI BİR İŞ YAPMIŞ OLURSUN.

00
ODRduygu35sal@hotmail.com:

BEN SADECE KENDİME MÜSLÜMANIM...SİZLER DURMADAN REKLAMINI YAPANLAR BU İŞİN...MÜSLÜMAN ÜLKELER TÜRKİYE DAHİL....Bİ UCUNDAN GİR ÖTEKİNDEN ÇIK ÜLKESİNİ SEVENDEN ÇOK KÜÇÜK MENFAATLER İÇİN MEMLEKETİNİ SATANLARLA DOLU...DİYELİM EİLİM MÜSLÜMAN...GİT İNGİLTEREYE ALMANYAYA YUNANİSTANA İSRAİLE...BİR KİŞİYİ ÜLKESİNİ SATMASI İÇİN SATIN AL YİYOSA....

00
İSLAMİ BAKIŞomrturk@hotmail.com:

ULAN DİNSİZ PROVAKATÖR ODR BÖYLE ABUK SABUK YORUMLAR YAZARAK APOŞA VE PEKAKAYA SEMPATİ KAZANDIRMAYA ÇALIŞIYORSUN

00
İSLAMİ BAKIŞomrturk@hotmail.com:

SENDEN ALA CAHİL Mİ OLUR ULAN EBU CEHİL

00
SAĞDUYUeniscanli@hotmail.com:

SAYIN FATMA ÖCALAN HANIMEFENDİ.ÖNCELİKLE MÜMTAZ TÜRKİYE BASINIMIZIN BAŞTA SİZE VE SONRADA HEYETİNİZE GÖSTERDİĞİ AZ İLGİDEN ÖTÜRÜ HALKINIZ ADINA HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM.MUHTEREM AĞABEYİNİZİN ULVİ FİKİR VE DÜŞÜNCELERİNİ AKTARMAYA VESİLE OLMANIZ BİZLERİ SON DERECE MUTLU VE BAHTİYAR EYLEDİ.AYRICA İMRALI'YA GİDİP-GELMENİZİN ZAT-I ALİNİZİ VE MUHTEREM HEYETİNİZİ ÇOK YORDUĞUNU DA BİLDİĞİMİZ İÇİN BİZCE DE SAYIN ABDULLAH ÖCALAN BEYEFENDİNİN 'EN AZINDAN 'EV HAPSİNE'ÇIKMASINDA YARAR GÖRÜYORUZ.AĞABEYİNİZE GAZETE VE DERGİ GÖTÜRMENİZ NE BÜYÜK İNCELİK.SAĞ OLUN VAR OLUN.DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ OLARAK SİZE VERDİĞİMİZ EZİYETTEN DOLAYI LÜTFEN BİZLERİ BAĞIŞLAYINIZ.MUHTEŞEM HABERLERE İMZA ATMIŞ DEĞERLİ BASINIMIZI SİZE KARŞI DAHA DUYARLI OLMALARI KONUSUNDA UYARILARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEKTİR.BU VESİLE İLE SİZE VE DEĞERLİ HEYETİNİZE SAYGILARIMI SUNUYORUM

Yanıtla8414
solduyunobelium_iso@hotmail.com:

30 bin şehidin kanına sen de ortaksın anlasılan köpek

00
SOL DUYUUUmavinazar_mavinazar@hotmail.com:

ALLAH BELANI VERSİN SENİN

00
ercancanercancan@mynet.com:

SAĞDUYU kinaye yapmış. Anlayamamışsınız.

00
solduyunobelium_iso@hotmail.com:

ercan kardes ıste böyle anlayan bi sen çıktın o bela okuyan da tez zaman da kendinde bulur inş belayı

00
Tüm 165 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title